ftaaby 0+0=0
Jurgeni 0+0=0
Spike 0+0=0
Ukki 1+1=2

Luvassa varmasti tasainen kamppailu kun sarjan 5. Los Amigos ja 6. Elite Razor iskevät yhteen. Joukkueet ovat tasapisteissä, mutta ovatko enää tämän ottelun jälkeen?

1.36 Ukki pyörii kulmassa aikansa ja ajaa sitten voimalla maalille. Kiekko kuitenkin jää molarin suojiin jo ennen varsinaista maalintekoyritystä ja ruutuun napsahtaa **violent behaviour by Ukki.

3.01

1-0 Klee(1+0), unknow(0+1), Alem(0+1) Hieno avaus unknow:lta ja Klee kirmaa puolittain läpi. B-pisteen hujakoilta lähtenyt jäänuoliainen livahtaa taka-alakulmaan ja kotijoukkue siirtyy johtoon.

Varsin väritön avauserä. Tilanteita ei nähty oikeastaan kummassakaan päässä ja molemmat puolustivat todella tarkasti. Tämän voi itse kukin todeta myös erän torjunnoista, joita ei ollut ainuttakaan. Los Amigosin on ainakin avattava peliään jos tasoihin mielivät.

saves: 0-0

1.05 Ukki haastaa pari pakkia ja laukoo, mutta varsin reippaasti ohi tällä kertaa.

1.49 Emre ja Ukki pääsevät 2v1 hyökkäykseen. Oikea-aikainen tarjoilu Emreltä ja Ukki laukoo suoraan, mutta tolppaan kilahtaa ja peli jatkuu.

2.30-3.00 Vakuuttavaa pyörittelyä Los Amigosilta ja kiekko liikkuu mieheltä miehelle. Elite Razorilla on kuitenkin kaikki 4 pelaajaansa oman maalin edessä niin laukauksen läpi saaminen kohtalaisen hankalaa.

5.10 Ukki hakee itselleen paikan ja laukoo ruuhkan takaa. Maalivahti kuitenkin torjuu vahvasta maskipelaamisesta huolimatta.

5.15

1-1 Emre(1+0), Ukki(0+1) Kiekko pelataan Emrelle keskustaan ja mies pamauttaa pelin tasoihin ER-molarin kauhoessa tyhjää.

Los Amigos avasi hiukan peliään ja sai otteen. Elite Razor pääsi pari kertaa iskemään vastaan, mutta mitään vaarallisia tilanteita ei tässä erässä amigojen maalilla nähty. Kolmas erä ratkaisee.

saves: 1-3

0.11

1-2 Emre(2+0) Taisi Elite Razorin kaksi erää loistavasti pelannut puolustus olla vielä puoliksi erätauolla kun Emre kävelee ensin alueelle, kiertää maalin ja ajaa maalin eteen...Amigot johtavat ensimmäistä kertaa ottelua.

1.59

1-3 Ukki(1+1) Parit näppärät kiepit ja ajo maalille ja laukaus räpyläkäden puolelta sisään.

2.41 Klee laukoo komean kudin kaukaa, mutta kassari torjuu kilvellään.

3.00

2-3 Shaggy(1+0) Aloitus Los Amigosien alueella. Kiekko Shaggy:lle joka laukoo hienosti etukulmasta tolpan kautta kavennuksen.

4.41

3-3 Redden(1+0), Shaggy(1+1) Redden arpoo tovin paikallaan ja koko amigo-orkesteri ajaa tilanteesta ohi. Sitten lähtee laukaus kohti maalia ja sujahtaa kiipperin 5 holesta maaliin.

Tasainen ja hyvä peli on päättynyt. Molemmat aloittivat ylivarovaisella puolustusmuurilla, mutta peli avautui loppua kohden ja yleisölle tarjottiin pari maaliakin. Voisi sanoa, että oikeutettu lopputulos kuitenkin.

Haistattelut:

Tasapeli saatiin ja nyt pitää kysyä mitä joukkueiden edustajat pitivät ottelun kulusta ja sen lopputuloksesta. Ensiksi reportteri yhytti vierasjoukkueen Jurgenin joka veti henkilökohtaisia mentaaliharjoituksiaan hallin konferenssitiloissa. Mies antoi kommenttinsa mielellään vaikka pienoinen pettymys näkyi kasvoilta.

Jurgeni: Hyvä matsi meiltä kunnes päästiin 3-1 johtoon, mutta sitten passivoiduttiin ihan liikaa, ja tässä lopputulos. GM-Emreki innostu maalintekoon, kun suoritin pienimuotoisen vallankaappauksen ennen alkua.

Sitten samaiseen konferenssitilaan astui kotijoukkueen Alem joka mitä ilmeisemmin tuli katsomaan oliko huoneeseen sattunut jäämään jaffapulloja edellisestä lehdistötilaisuudesta. Huono mäihä sen suhteen, mutta pääsipä mies antamaan sanansa illan pelistä.

Alem: Ekat 2 erää oli aika passiivista peliä meiltä koitettiin omapää pitää puhtaana. Kolmannessa erässä noustiin vasta kunnolla peliin mukaan ja oli jo hyvää peliä meiltä, 1 piste kelpaa aina.

Eli näin taisto taukosi ja nämä joukkueet ovat edelleen tasapisteissä. No mikäs siinä. Ensikertaan ystäväiseni.
Tuomari: Tomekki
Lisätty: 07.06.2007 22:52