Ricky 2+6=8
Waakku 2+2=4

Peli alkaa Rebsyn kaatumisella ja tovin icing-rumban jälkeen Ozonlinsh saapuu ja peli pääsee kunnolla alkamaan.

1.36

0-1 Waakku(1+0), Ricky(0+1), Eddy(0+1) Kiekko ajautuu Waakulle. Mies odottelee kärsivällisesti ja kun rako löytyy niin kiekko voimalla etukulmasta sisään.

2.13

1-1 Klak(1+0) Mole torjuu ekan yrityksen, mutta jatkotilanteesta kiekko Waakun luistimesta maaliin.

3.25 Waakku purjehtii ohi koko orkesterin ja laukoo, mutta tällä kertaa veto suuntautuu päin.

3.39

1-2 Halla(1+0), Waakku(1+1), Ricky(0+2) Waakulta loistava syöttö linjan taakse ja Halla painaa vauhdilla kiekkoon. Kovan vauhdin ansiosta miehellä on helppo työ laittaa kiekko tyhjiin ohi hölmistyneen molarin.

4.45 Komea syöttökuvio, mutta Rickyn veto hivenen ohi kilpikäden alakulman.

5.30

2-2 Salsa(1+0), Klak(1+1), Ozolinsh(0+1) Klak löytää Salsan hienosti pakkien välistä ja tarkka veto takakulmaan.

Pienoista Last Periodin hallintaa, mutta kaikenkaikkiaan tasaista peliä. Pari todella näpsäkkää maalia, mutta lopullinen ratkaisu antaa vielä odottaa itseään niinkuin pitääkin ensimmäisen erän jälkeen.

saves: 3-2

0.55

2-3 Halla(2+0) Kauhea hässäkkä HC PU:n maalilla ja lopulta Halla pääsee tuikkamaan sekasorron keskeltä kiekon häkkiin.

1.19

2-4 Ricky(1+2), Halla(2+1) Hallalta hieno syöttö kulmasta maalin eteen ja Rickyllä helppo duuni ohittaa sivuttaisliikkeessä oleva Jukka Tammi.

2.18

2-5 Halla(3+1), Ricky(1+3), Eddy(0+2) Edellisen kaltainen, mutta osat vaihtuvat. Nyt Ricky lähettää mainion lätyn ja Halla iskee haaskalta tyhjiin.

3.40

2-6 Halla(4+1), Ricky(1+4) Sama kaksikko taas asialla. 2v1 hyökkäys ja Ricky siirtää kiekon Hallalle. Pommi räpyläkäden kulmaan ja numerot muuttuvat entistä selvemmiksi.

5.09 Ensimmäinen kunnollinen hyökkäys HC PU:lta ottelun toisessa erässä. Komea syöttöketju ja kiekko lopulta Salsalle. Upea veto kilpikäden yläkulmaan.

Erittäin synkkä erä HC PU:lta. LAst Period hallitsi ottelutapahtumia suvereenisti ja se näkyi myös taululla. Vaikea on tästä enää nousta, mutta ehkä erän lopun kavennus luo vielä uskoa.

saves: 4-2

0.09

3-7 Waakku(2+1), Ricky(1+5), Halla(4+2) Puolustus uinuu ja LP:lle siunautuu 2v0 hyökkäys. Oletettu tulos ja numerot taululla vaihtuvat.

1.37 Klak haastaa pari Last Period pelaajaa yksin ja pääsee laukomaankin. Veto suuntautuu kuitenkin patjoihin ja numerot säilyvät muuttumattomina.

1.55

3-8 Halla(5+2), Ricky(1+6), Waakku(2+2) Halla sihtailee tovin jos toisenkin ja lopulta laukoo. Kiekko suuntautuu lähes keskelle maalia, mutta ei vaikuta olevan maalivahdinkaan paras päivä HC PU:n leirissä.

2.44 Lapaluu läpi, mutta maalivahti koppaa tämän.

4.57

3-9 Ricky(2+6) Vahva karvaus pakeilta ja kiekko voimalla läheltä ohi kiipperin.

5.02

4-9 Klak(2+2), Lapaluu(0+2) Last Period juhlii vielä edellistä maaliaan kun Klak iskee toisessa päässä kiekon vastustamattomasti ohi goalien.

Viimeinen erä oli virheiden sävyttämä. HC PU:ta ei juurikaan enää kiinnostanut ja Last Period sai muutaman helpon maalin lisää.