Aloituskokoonpanot:

HIFK: craps - turhapuro M.Bolan - Hollow

Rykälätty: Pena - Väiski Dopita - Kamikase

1.erä:

01:09 RL rakentaa Penalle vetopaikan joka vetää kuitenkin syöksyvään petopaitaan.
03:08 1-0 Hollow (turhapuro,M.Bolan) HIFK pääsee hyvän näköiseen 3vs1 ja hollow ei erehdy.
03:54 1-1 Kamikase (Dopita) Keskikentän pienestä sählingistä pääsee RL kuin varkain onetimeriin. kiekko varmasti häkkiin.
05:10 RL rakentaa hyvän paikan dopitalle. mailan mitalla ohi.
05:46 Turhis vetää kaukaa. Hextall koppaa.

Erän tapahtumat:
Tarkkaa puolustusta ja maaleja lukuunottamatta paikat vähissä.Statistiikka pelin ensimmäisestä erästä:

HIFK saves:1 Poss:54%
RL Saves:3 poss:45%

Toisen erän alkaessa arvostettu kommentaattorimme Tomekki kiteyttää Pelin kulun. "Lätkä on lätkää"

06:04 *Dopita* jos Pena o läpiajos kiki se. Selvä!
08:24 1-2 Kamikase (Dopita) Tuomari kaatui juuri ennen maalia. Pahoittelen. Mahtoi olla komea!
10:01 Kamikase vetää kaukaa ohi.
10:43 2-2 Feeb (M.Bolan,Craps) Kamikase läpi epäonnistuu. Pelinkääntö feeb läpi ja onnistuu.
11:49 3-2 feeb (Turhapuro,M.Bolan) Turhis tekee loistavan esityön ja kiekko häkkiin.

Erän tapahtumat: Peli aukesi huomattavasti. Paikkoja oli molemmilla, mutta HIFK käytti paikat hyödykseen. Viimeinen erä tulee olemaan mielenkiintoinen.

HIFK Saves:2 poss:45%
RL Saves:4 poss:54%

12:20 Tuomari saa osansa kritiikistä: "7v? J?"
13:02 Väiski riistää ja syöttää Dopitalle. Tulos:ei maalia.
14:03 Dopitan loistoharhautus. Jopa kiekkokin meni siihen!
15:56 feeb kaatuu.
16:20 M.Bolan vetää. Hextall torjuu.
17:07 3-3 Dopita (-) Hazardi osuu turhikselle josta Dopita tylysti sakottaa.
17:56 Pena vetää kaukaa ja ei ole veto kaukana etteikö uppoa!
18:00 Loppusummeri tärähtää ja tasapistein veljekset temusivat!

arvio erästä: Puolustusvoittoinen erä kaikinpuolin. Paikat harvassa ja pitkään jo näytti että HIFK pitää pisteet kotonaan. Puoli-ilmainen tasoitus kuvastaa ehkä pelin laatua.

HIFK Saves:2 poss:43%
RL saves:1 Poss:56%