II jatkoerä

5:09 1-2 JaKurri (stravis, Forsberg)

*** JaKurri ** PoliZei * Forsberg

Pelistä tunnelmia:

Kausi on taas akeleen lähempänä loppuaan ja nyt alkaa varsinaiset pelit! Penejen ja YK :n kohtaamisesta oli odotettavissa vähä maalista taistelua ja sitä se olikin. Katsomosta bongattu -JoPPe- epäilikin pelin menevän jatkoajalle tilanteessa 2-2, mutta.. :)

Ensimmäinen erä ja heti soi verkot! Vasemmasta laidasta JaKurri pääsee kuin varkain vetopaikkaan ja kova veto straviksen syötöstä uppoaa vasempaan alanurkkaan, peliä oli pelattu vain 12 sekunttia!
Erä eteni YK :n hallinalla ja Penejen puolustuksella oli pientä alkujännitystä, joka avasi paikkoja YK :n hyökkääjille, mutta erätauolle siirryttiin 0-1 lukemissa. Mabbe kentälle pelissä edes kerran?

Toiseen erään.. Erä alkaa samanlaisella \\\"pelailulla\\\" kuin ensimmäinen, mutta maalit jäi näkemättä erän alusta vaikka paikkoja oli kummallakin. Ei voi mitään jos pojille ei maalit kelpaa tälläisissä peleissä! Kovan painostuksen jälkeen Penet onnistuu tasoittamaan tilanteen erän lopussa PoliZei :n vedon johdosta.

Kolmanteen erään lähdettiin jännittävissä asetelmissa. 1-1 tilanne ja ratkaisian-maine tarjolla ja heti ensi miinuuteilla tarjotaan sitä stravikselle, jolla edessään riparista kimmonnut kiekko, mutta Penejen maalivahti ihmeen kaupalla hoiti kiekon turvallisesti suojiinsa! Olisikohan ollut oikein antaa maalivahdeille tasapuolisesti kummallekkin kolme tähteä..? Loput erästä pelailtiin vain ja odotettiin jatkoerien alkamista! Tässä vaiheessa tuomarilta meinasi mennä usko maaliin!

I Jatkoerä oli sitä normaaliakin normaalimpia kiekkoa. Kovaa puolustusta ja oman siniviivan sumputusta. Kummallekkaan joukkueelle ei avautunut mitenkään mainittavia paikkoja läheltä maalia vaan joukkueet joutuivat tyytymään kaukolaukausiin, jotka eivät tuottaneet tulosta. Tässä vaiheessa näytti, että voittomaalia saatiin odottaa pidempääkin..

II Jatkoerä, siitä se lähti. Samanlaisena \\\"pelailuna\\\" mitä koko peli oli ollut tähän mennessä. Katsomostakin nuorimmat lähtivät hammaspesun kautta yöpuulle. Me loput iäkkäämmät pelurit jäimme silmäkovana (joilla ne vielä oli auki) odottamaan voittomaalia. Peli oli kyllä mainio osoitus kuinka puolustus parhaimmissa tapauksessa toimii.. omalle maalille ei ollut tulemista ja erikoisia paikkoja ei siis tullut. Pelataan erän loppua kun JaKurri :lle ajautuu syöttelyn jälkeen kiekko, veto ja siellä SIELLÄ ON!! voittomaali on syntynyt ja YK :lle ensimmäinen voitto. :D

Loppu fiilikset lyhyesti, mutta ytimekkäästi: Toivottavasti näemme maalirikkaampia pelejä ja enemmän paikkoja mitä nyt oli. Hyvää peliä se oli ja on pojat paikkansa neljän parhaan joukossa ansainneet ilmanmuuta! Öitä kaverit !!

Tuomari: Timb , kj!