Pulsu 2+0=2
Spike 0+0=0

1. Erä

Otteluun lähdetiin todella herkullisesta tilanteesta: Voittaja play-offseihin!

2 min kohdalla Into pomputtelee kiekkoa vaarallisen tuntuisesti Amigos-maalilla, mutta ftaaby selvittää lopulta.

3:30 kellossa. Spike laukoo siniviivalta ja Pulsu pääsee sutimaan maalin edestä! Uskomaton pelastus Innon maalivahdilta! Ja hetkeä myöhemmin sama mies läpi, 1-0!
0-1 Pulsu (ftaaby)

Pulsun kommentit: "yleensä en tee läpiajoista, kuin amakikalla, mutta nyt oli jumalat puolella!
lisää on luvassa!"

2. Erä

Erä ehtii vanheta vain 14 sekuntia, kun Larza pistää lättyä maalille. Pawe on noussut edustalle ja tasoittaa ottelun.

1-1 Pawe (Larza, Sepsi)

Spike on laukoa amigot uudestaan johtoon, mutta veskari nappaa... Samantien toisessa päässä tapahtuu!

1-2 Larza

Tässä vaiheessa Shar pohti seuraavaa: "Amigojen pleijarihaveet kaatuu tähän erään"

Emrellä parikin paikkaa tasoittaa peli erän puolivälissä, mutta tuloksettomasti.

Sepsi pistää kauuuniin pitkän syötön poikki kentän, Pawe saa juuri ja juuri kiekon matkaan ja komea veto takaylänurkkaan!

1-3 Pawe (Sepsi, Ikaroz)

Amigoilla erän lopussa vaikeuksia päästä Innon alueelle, joko Into alkaa peruutella?

Ylisyöttelyyn kaatuvat Amigojen tasoitusyritykset...

Erän hahmo, kahdesti iskenyt Pawe, oli tätä mieltä: "nää vaan dissaa, että munQ, paska fiilis" OnkoInnon joukkuehenki mennyt? Vaihtaako Pawe kauden jälkeen joukkuetta!? JÄNNÄÄ!

3. Erä

Nyt jos koskaan...

Toista ottelua stadionin ulkopuolelta seurannut chou pohtii Amigojen mahdollisuuksia: "Ei mitään toivoo"

Larza pääsee yrittämään kertaalleen b-pisteen kohdalta. Amigoilta huono huono purku ja Larza pääsee vielä kerran kokeilemaan. Hienosti selän takaa lauottu veto uppoaa ja jokohan tämä ratkesi. Larza käytti kuuluissaa tsekkiläistä tekniikkaa, joka nähtiin ensimmäisen kerran jo vuoden 1982 mm-kisoissa.

4-1 Larza

4 minuutin kohdalla amigot yrittävät, mutta kaikki kostautuu nyt! Spikeltä huono peli siniviivalla, ja hyvän ottelun pelannut Sepsi nakkaa Larzan läpiajoon. Amaatöörien harhautus vie Amigoveskan kohti grillimakkaroita ja Innon voitto näyttää
selvältä.

5-1 Larza (Sepsi)

Pulsu pääsee vielä kaventamaan, mutta 3 maalia on liikaa, kun peliaikaa ei ole enää edes kokonaista minuuttia jäljellä.

5-2 Pulsu (Emre, ftaaby)

Summeri soi, Into pudotuspeleihin ja Amigot biitsille!

Kovana sanaseppona tunnettu Larza hattutempustaan: "Iha jees"

Emre oli murtunut mies: "paska kausi, oli paskat housussa koko ajan"