Scott 1+0=1
Sekka 0+0=0

Ei tilastomerkintöjä

Poss: Unforgiven 41% S.S.K. 58%

Arvio erästä: Ensimmäisessä erässä ei nähdä juuri mitään hienoa, lukuunottamatta muutamaa vähän ohikaartanutta sissivetoa ja Ghostyn nousua maalille aivan viimeisillä sekunneilla. Tauolle tasatilanteessa 0-0.

--

01:53 0-1 Scott (Pönssi)
03:08 0-2 orke
03:27 0-3 Pönssi (orke)

Arvio erästä: Jos ensimmäinen erä oli löysää ja laimeaa peliä, toinen erä alkoi vauhdilla. SSK aloitti pyörityksen heti ensimmäisestä aloituksesta ja maali nähdään vajaan kahden minuutin pelin jälkeen, kun Scott upottaa kiekon etunurkasta ohi Unffien molarin. Vähän päälle kolmen minuutin pelin jälkeen SSK lisää johtoaan, kun Vidual syöttää omalla alueella suoraan orken lapaan joka kiertää molarin ja laukoo tarkasti takanurkkaan. Tästä kuluu vain puoli minuuttia kun Pönssi pääsee läpiajoon Vidualin jäädessä pahasti taakse. Pönssi iskee tarkasti ja varmasti kiekon häkkiin. Loppuerässä ei enää maaleja synnykään SSK:n monista paikoista ja Unforgivenin parista hyvästä yrityksestä huolimatta, joten taukotilanteena pysyy 0-3.

--

03:05 0-4 Pönssi (orke)

Poss: Unforgiven 46% S.S.K. 53%

Arvio erästä: Kolmas erä oli täydellistä SSK:n dominointia alusta loppuun. Unffi sai luotua vain yhden hyvän maalintekopaikan, jota Hurtaj ei erän lopussa käyttänyt hyväkseen. SSK:lla oli paikkoja vaikka jakaa koko Liigan joukkueille, mutta erässä nähtiin vain yksi maali. Pönssi ja orke pääsevät helposti ohi Unforgiven-puolustuksen one-timeriin jonka Pönssi upottaa satavarmasti. Sisseille helpot pisteet, Unforgivenin ahdinko syvenee peli peliltä.