Darts 1+0=1
Maple 0+0=0
Salsa 0+0=0
Sweatt 0+0=0

Odotettavissa melko tasainen kamppailu Innon kotikentällä. Vastassa kivenkova HC PU. Allekirjoittanut uskoisi kamppailun pysyvän vähämaalisena, sillä kummallakin joukkueella on kova puolustuslinja. Hyökkäyspäästäkin löytyy ruutia, mutta katsotaan kuka osuu ja ken ei?

Kolmen minuutin kohdalla tulee ensimmäinen laukaus kohti maalia, Larza riistää kiekon viivasta ja pääsee läpi, mutta Innon harmiksi tolppa kolahtaa.

4:50 1-0 Larza

Darts riplaa alimpana miehenä ja Larza karvaa kiekon hyvin itselleen. Maalivahti heittäytyy pois kiekon tieltä ja voila`. Maali on tyhjä ja kiekko lipuu maaliin.

3:35 2-0 Larza

Toni ajaa siniviivan jälkeen Sepsistä ohi, joka pyöräyttää itsensä vapaaksi ja lätty Larzan lapaan. Sepsiä ei kuitenkaan palkita syöttöpisteellä. 2-0.

Tasainen erä tämäkin, ehkä pienoista Innon hallintaa. PU sai kuitenkin muutamia hyviä vastahyökkäyksiä, Salsa availi Dartsille ja Maplelle, mutta eivät pystyneet hyödyntämään. Hyvin rakensi PU paikkoja, mutta Into iski maalit.

0:22 2-1 Darts

PU aloittaa ryminällä! Maple ja Salsa juonivat Dartsille vetopaikan, Salsa lätyttää suoraan lapaan ja Dartsi viimeistelee tyhjiin. Kuin kopio Innon toisesta maalista. Jälleen kerran syöttöpisteitäkään ei jaella.

***violent behavior by Salsa

***violent behavior by Gaborik

Kiekko oikkuili, tuomarikin kaatui.

3-1 Larza (Sepsi)

Onetimeristä, Larza iskee. Voisi laskea Tonin piikkiin.

4-1 Larza

Aloituksesta Larzan yksilösuoritus, jalat eivät ehtineet miehellä hapoille.

Kolmas erä oli selvästi PU:n erä, mutta jälleen Into iski enemmän maaleja. Paikkoja riitti ja painostus oli ajoittain Innon päässä kovaa. PU:n rutistus ei tänään vain riittänyt.

***Larza Jos mies tekee neljä maalia, niin sillä ansaitsee kyllä kolme tähteä. Pirteä esitys.