Tilastot

ExcelsiorExcelsior - LaitataklausLaitataklaus 4-4

Tehopisteet

ExcelsiorExcelsior
cuba 0+1=1
kvaak 0+1=1
mico 1+1=2
Smolle 1+1=2
Sodexho 2+1=3

LaitataklausLaitataklaus
Laita 1+0=1
Merja 1+2=3
Rone 0+0=0
Ylis 2+1=3

Raportti
Kakkosdivarin alemman keskikastin myöhäisottelussa kohtaavat vanhat veriviholliset Excelsior ja Laitataklaus. Asiantuntijakommentaattori Justin mukaan ottelun tulee voittamaan joukkue, joka kykenee maalintekoon useamman kerran.

Sodexho: "Tärkee peli jos takkiin tulee niin potkin koko joukkueen."

L.Nagy: "Tärkee peli jos takkiin tulee niin koko joukkue potkii mut."

-

I Erä

Ensimmäinen erä alkaa järkyttävällä tavalla kun Sodexho syyllistyy maalivahdinaluerikkomukseen ja puhalletaan pelikatko. Dramatiikkaa kerrakseen.

Ensimmäinen maali näkee päivänvalon ajassa 01.54 kun Sodexho pistää hyvän määriksen ja Smollelle avautuu vetopaikka ja kiekko varpasti yläpanathinaikkokseen. 1-0. Kvaakille myös syöttöpiste maaliin.

Tasoitus näkee päivänvalon 04.35 ajassa kun cuballa menee hiirenjohdot sekaisin ja L.Nagy pääsee Merjan tarjoilusta ampumaan melko vapaasti ja tasoitus ei ole mitään pseudotiedettä vaan silkka tosiasia.

Erän lopulla ajassa 05.52 Excelsior ottaa vielä johdon kun Sodexho täräyttää kaukaa kiekon häkkiin ohi maskin takana pönöttävän maalivahtiparan. Todella epäurheilijamaista käytöstä tehdä maskia tuolla tavalla eihän maalivahti nää mitään!!!

-

II Erä

Toisella erätauolla Laitataklaus katsoo kopissa dokumentin makakikiapinoiden parittelurituaaleista ja joukkueen suoritustaso nouseekin tämän ansiosta toiseen potenssiin.

Nagylla ja Merjalla taalapaikat erän alkuun Excelsior-maalilla, mutta tällä kertaa marjat ovat happamia. Tasoitus kuitenkin saadaan aikaan 07.31 kun Laitataklaus maksaa potut pottuina. Laita ampuu maskista kiekon maata pitkin verkkoon.

Tasan kymmenen minuuttia on pelikellossa kun Laitataklaus siirtyy johtoon. Excelsiorin puolustus vaihteeksi jossain missä ei pitäisi ja L.Nagy viimeistelee Merjan tarjoamasta onesta laatan pömpeliin. Hyvä kuti, sillä olisihan se voinut mennä ohikin, koska se on toinen vaihtoehto sille, ettei kiekko olisi mennyt maaliin. Toisaalta pitää muistaa, että maaleissahan on myös tolpat, joista kiekko olisi voinut kimmota maaliin tai niiden ohi. Nyt näin ei kuitenkaan käynyt vaan onetimer löysi tiensä maaliin ja Laitataklaus ottaa etulyöntiaseman, koska heillä on enemmän tehtyjä maaleja eli kolme kahta vastaan.

Kesken hyvän Laitataklaus-myllyn öwner tasoittaa kun hän pääsee vaarattoman näköisestä sumpputilanteesta nokikkain veskan kanssa ja kiekko takanurkkaan Smollen tarjoilusta. Tilanne 3-3 ja siitä lähdetään vikaan erään.

-

III Erä

Excelsior ottaa paalupaikan himoittuihin kahteen sarjapisteeseen kun viimeisen erän alkuun rakennetaan 3v1-hyökkäys, josta Sodexho saa kunnian viimeistellä.

Ottelu päättyy kuitenkin sopuisaan tasapeliin kun cuba on ilmeisesti ottanut erätauolla lisää kuppia tai solminut ensi kauden kattavan sopimuksen Laitataklauksen kanssa. Hyvä tarjoilu Merjalle, joka kiittää ja peli on 4-4 ja matsi päättyy myös noihin numeroihin.

-

Summa summarum:

Tasapeli oli melko oikeutettu tulos, koska molemmat joukkueet tekivät yhtä monta maalia. Tällöinhän peli päättyy hyvin usein tasan (ellei sitten Kims85 ole tuomarina).

Torjunnat:
Excelsior: 3+3+3 = 9kpl
Laitataklaus: 2+8+3 = 13kpl

-

IS-Tähtiraati. Raadissa mukana teologian lisensiaatti Jeffe sekä venäjän ortodoksisen uskonnon dosentti ja kunniaylioppilas gunski.

*** - Laita
- Hyvä matsi eikä syyllistynyt turhiin röhnäilyihin. Teki maalinkin. Eläköön-huuto!

** - L.Nagy
- Ihan mukavasti teki paikoista, mutta niin kai pitääkin.

* - Sodexho
- Sama kun Nagylla.

--

½ lammas - cuba
- tänään ei ollut hänen päivänsä, mutta huomenna on päivä uus.


-

Ihan mukava matsi ja hyvä tulos. Tasapelihän on siitä hauska juttu, että molemmat saa pisteitä. Ei jää kellekään paha mieli näin lauantain kunniaksi!

GG
Tietoja
Tuomari: Shefki
Lisätty: 24.03.2007 23:19
Viimeisimmät kohtaamiset

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.