Tilastot

FC MalPoFC MalPo - PelijengiPelijengi 2-1

Tehopisteet

FC MalPoFC MalPo
Kruuna 0+0=0
mumm 1+1=2
Smurffi 0+1=1
wert182 1+0=1

PelijengiPelijengi
Arto 1+0=1
koksu 0+0=0
Shar 0+1=1
Turo 0+1=1

Raportti
1. erä

Ei tilastomerkintöjä

Poss: FC MalPo 44% Pelijengi: 55%

Arvio erästä: Koko erä on tylsää pyörittelyä puolin ja toisin - paras paikka siunaantuu Malpolle noin neljän minuutin kohdalla, kun Smurffi vetää siniviivan tuntumasta kiekon ylärimaan. Ensimmäinen kerta kun tämä tuomari meinaa nukahtaa katsomoon, ja se on paljon se.

2. erä

01:10 1-0 mumm

Poss: FC MalPo 51% Pelijengi 48%

Arvio erästä: Toisin kuin ensimmäinen erä, toinen alkaa rytinällä. Vain minuutin pelin jälkeen mumm saa kiekon lapaansa viivalla ja laukoo kiekon voimalla maskin takaa aivan takanurkkaan. Maalin jälkeen myös Pelijengi piristyy ja saa luotua muutaman hyvän maalintekopaikan - tulosta kuitenkin tekemättä. Pelijengin painostettua pari minuuttia peli jämähtää paikoilleen kuten ensimmäisessäkin erässä ja tilanteita ei enää juurikaan nähdä. Malpon johdossa tauolle 1-0.

--

3. erä

05:14 2-0 Wertti (mumm, Smurffi)
05:54 2-1 Arto (Turo, Shar)

Poss: FC MalPo 45% Pelijengi 54%

Arvio erästä: Kolmannen erän alussa jöötä pitää Malpo ja luo pari hyvää maalipaikkaakin. Parin minuutin pelaamisen jälkeen Kruuna vapauttaa Wertin läpiajoon, mutta molari koppaa laukauksen vuorenvarmasti. Kun Pelijengi ei saa hommaa haltuun, Malpo iskee ratkaisevan niitin peliin viidennellä minuutilla mummon kikkaillessa PJ-pakit ja maalivahdin pihalle. Wertti roikkuu maaliviivalla ja pistää kiekon verkkoon mummon passista. Lopulta PJ saa kuitenkin kuparisen rikki, kun Arto pomputtelee kiekon maalin nurkalta häkkiin vain hetki ennen päätössummeria. Kavennus ei auta, vaan FC MalPo vie kaksi pistettä kotiin ansaitusti.


*** mumm
** Wertti
* Smurffi ja Kruuna
Tietoja
Tuomari: Phaneuf
Lisätty: 25.02.2007 19:51

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.