Rinoa 2+0=2

0-1 T.Salama
0-2 PWNAGEr (Justi)
1-2 wihtanen

Ensimmäinen erä tarjosi melko paljon tilanteita. Heti alussa wihtanen pääsee testaamaan TVV:n moken torjuntavireen, kun Sugar tarjoilee keskelle, mutta mokke vie pidemmän korren. TVV alkaa saamaan tilanteen jälkeen melko hyvän näköistä pyöritystä LB:n päähän, mutta Les Boys:n tiivis puolustus pitää. Ajassa 3.34 TVV iskee vastaiskusta: Justi tarjoilee T.Salamalle, joka ujuttaa kiekon roikulla yläpörsään. Kiekko ei kuitenkaan merkkaa syöttöä tilanteesta.Ajassa 5.05 tapahtuu seuraavan kerran. Justi avaa PWNAGEr:n ja T.Salaman 2vs1 hyökkäykseen ja PWNAGEr päättää itse tehdä. Hetkeä myöhemmin TVV:n rautainen puolustus floppaa ja wihtanen kävelee sisään ja kaventaa pelin 1-2.LB:n osalta ensimmäinen erä oli lähinnä hätäilyä ja TVV sai katkaistua suurimman osan hyökkäyksistä omalle siniviivalle. Hyvää pyöristä TVV:ltä ajoittain.

1-3 T.Salama
2-3 MZA (Sugar,wihtanen)

Toinen erä jatkuu siitä mihin ensimmäisessä jäätiin, eli TVV painostaa ja LB hätäilee. Heti erän alkuun PWNAGEr saa maalipaikan, kun TVV katkaisee syötön LB:n siniviivan tuntumassa, mutta mokke pelastaa LB:n takaiskulta. Hetken päästä kiekko pomppii T.Salamalle, joka pääsee vapaasti pistämään kiekon häkkiin ja 1-3 viruille. Erän puolivälissä tapahtuu ratkaiseva muutos pelinkulussa, kun MZA ja lunpsa korvaa aiemmin pakkeina luutineet Örkin ja Exercitum:n. Loppu olikin sittne lähinnä LB:n hallintaa. Ajassa 4.32 Sugarille avautuu paikka MZA:n syötöstä, mutta mokke venyy. Hetken päästä tulee illan komein osuma: wihtanen syöttää Sugarille, joka heittää upean vetopassin maalinkulmalla odottavalle MZA:lle, joka pääsee tuikkaamaan tyhjiin ja peli kaventuu. Alussa TVV:n puolustus toimi mainiosti, mutta MZA:n ja lunpsan tulon jälkeen LB:n painosti kovasti.

3-3 Sugar (MZA)

LB jatkoi painostustaan. Heti erän alussa LB tasoittaa, kun MZA heittää viivalta kahden pelaajan välistä kiekon Sugarille, joka ei tällä kertaa erehdy. Ajassa 1.49 Sugar syöttää maalin takaa MZA:lle, joka iskee tolppaan ja kiekko jää pomppimaan eikä LB saa sudittua reboundia tyhjään maaliin. LB jatkoi myllytystä, mutta TVV:n puolustus kesti hyvin loppuun asti. Vielä lopussa Justi pääsee puolittaiseen läpiajoon ja vetää avopaikasta ohi maalin.