Kesis 1+1=2
Ollivaa 0+1=1
Sepe 0+0=0

1.erä

salama-alku ajaxilta. 8 sekuntia pelattu ja nopean hyökkäyksen tuloksena kesis ampuu fallenin ja höpsön esityöstä oikeaan kulmaan 0-1.
0-2 syntyy kun fallen murtautuu röyhkeästi habs-puolustajien välistä ja tussauttaa b-pisteeltä vastustamattomasti oikeaan alakulmaan.
habsilla joitain tilanteita ajaxin päässä mutta ei yhtään varsinaista maalipaikkaa. hienoisesti ajaxin erä.

hallinta 47-52

2.erä

toinen erä tiukkaa vääntöä molemmin puolin. kumpaisellakin muutamia maalipaikkoja ja kaukovetoja mutta maalit jää uupumaan. hieman kiekko pyörii lavassa ja selkeys puuttuu. viimeinen erä ratkaiskoon.

hallinta 45-54

3.erä

habs onnistuu ensimmäisen minuutin sisään rakentamaan monta vaarallista paikkaa, mutta kiekko ei uppoa.
toisella minuutilla paine jatkuu ja kiekko käy tolpassakin. ajaxilla myös pari todella vaarallista vastahyökkäystä joista habs ihmeenkaupalla selviää.
3:27, habs vetää veskarin. 3:40, preda vetää läheltä tolppaan. 4:55 ajax on tehdä tyhjiin mutta habs pelastaa viivalta.
5:26 pelattu ja fallen ratkaisee vetämällä keskiympyrästä kevyesti tyhjiin.

hallinta 56-43

tiukka matsi jossa voitto ratkesi habsin tehottomuuteen.