Walkeri 0+1=1

02:49 1-0 Ricky (Roque)
04:23 2-0 Roque (Waakku)

Poss: Last Period 49% Narrilauma 50%

Arvio erästä: Alusta asti Last Period ottaa kontrollin pelistä. Lähimmäksi maalia ensimmäisen kahden minuutin aikana pääsee Ricky - maalivahti liukuu maalin sisään ja Ricky zippaa päin molaria. Erän puolenvälin tienoilla samainen mies saa hyvän syötön Roquelta maalinkulmalle ja iskee kenenkään vartioimatta LP:lle lukemat 1-0. Narrit eivät tunnu pääsevän peliin lainkaan kiinni ja parhaimmatkin NL-yritykset pysähtyvät viimeistään pakkeihin. Narrilauman puolustus näyttää rakoilevan pahasti, kun Roque pääsee neljän peliminuutin jälkeen aivan vapaasti läpiajoon ja viimeistelee tolpan kautta 2-0 kotijohdon. Lopun erästä Last Period luo monia maalipaikkoja, mutta lisämaaleilta säästytään.

--

00:16 3-0 Ricky (Waakku)
05:28 4-0 Waakku (Ricky, Beyonce)

Poss: Last Period 55% Narrilauma 44%

Arvio erästä: Toista erää ei ehditä pelaamaan edes puolta minuuttia, kun Last Period käynnistää hyökkäyksen Narrien alueelle. Ricky pääsee vetämään aivan vapaasti lähietäisyydeltä ja laukaus painuu takanurkkaan, LP on nyt tulessa - 3-0. Vain minuutin sisään tästä LP luo lukemattoman määrän loistavia paikkoja, neljäs maali ei todellakaan ole kaukana. Parin minuutin pelaamisen jälkeen Narrit pääsevät hyvään 2vs1-hyökkäykseen, Mabo - Nurro vastaan Beyonce, mutta bijonsee hoitaa homman rutiinilla ja laukaus kilpistyy sivuverkkoon. Lopun erästä (kolmisen minuuttia) LP pyörittää Narreja kuin ränsistynyttä hattua tuulessa, tuhannen taalan paikkoja lähemmäs toistakymmentä. Maalikin saadaan aikaiseksi, kun Ricky - Waakku-kaksikko pääsee 2vs1-tilanteeseen Walkeria vastaan. Ricky malttaa odottaa ja luo hyvän syöttöpaikan Waakkulle, joka iskee kiekon tolpan kautta sisään, 4-0. Tauolle myös samoissa lukemissa.

--

01:23 5-0 Roque (Ricky)
02:21 6-0 MunQRoy (Roque, Beyonce)
04:27 6-1 Nurro (Walkeri, goalkeeper)
05:20 7-1 Beyonce

Possit jäi kirjoitustulvasta johtuen hämärän peittoon.

Arvio erästä: Kolmannen erän Narrilauma aloittaa pirteästi luoden hyvän pyörityksen, maskikin saadaan aikaan mutta veto ei suuntaudu maalia kohti joten ei tulosta. Seuraavassa hyökkäyksessä LP luo hyvän paikan, mutta maalivahti torjuu. CodeFX lähtee kuljettamaan kiekkoa, pääseekin omalle siniselle, mutta rupeaa kikkailemaan kiekon kanssa ja menettää sen Rickylle. Tilanteeseen porhaltaa mukaan myös Roque ja pakissa ei ole ketään - joten 2vs0-hyökkäys josta tuloksena varma maali. Eivätkä maalikarkelot tähän lopu, vaan MunQRoy pelataan läpiajoon, tolpan kautta kiekko verkkoon ja Narrit on täysin polvillaan. Narrilauma rikkoo täysin luokattomista yrityksistään huolimatta kuparisen, kun Nurro siirtää kiekon verkkoon pari minuuttia ennen loppua. Illan komeimmasta maalista vastaa Walkeri, nimittäin omaan päähän. Walkeri hakee kiekkoa maalinedustalta, törmää maalivahtiin, siinä samassa molari syöttää Walkerille joka pukkaa kiekon omiin. Sen maalin jälkeen ei sitten mitään tapahdukaan, joten Last Period korjaa hyvällä esityksellä pisteet kotiin murskalukemin 7-1, Narreilta todella luokaton esitys.