Tilastot

LaitataklausLaitataklaus - Takapihan KollitTakapihan Kollit 3-4

Tehopisteet

LaitataklausLaitataklaus
Laita 0+1=1
Orr 0+3=3
Westcott 0+1=1
Ylis 3+0=3

Takapihan KollitTakapihan Kollit
manee 0+2=2
nevis 1+2=3
Tomekki 2+0=2
Tuutsi 1+0=1

Raportti
Ennakkoasetelmat:
Veikkaan, että nevis näyttää tässä pelissä todelliset taitonsa ja on ottelun paras. Laitataklauksella mennyt kausi hyvin ja Takapihan Kolleilla huonosti, mutta veikkaan, että Takapihan Kollien kausi lähtee tästä nousuun.

*** ERÄ 1/3 ALKAA!
1:15 1-0 L.Nagy (Orr, Westcott) Orr syötti L.Nagyn vapaaseen vetopaikkaan p-pisteiden väliin maalin eteen, josta nagy vetää tiukasti takakulmaan.
2:06 1-1 Tomekki (Nevis, manerna) Tomekki saa syötön nevikseltä ja pistää vartaloharhautuksen jälkeen vedon pakin mailan alta, johon mokella ei ole sanomista (koska mokke ei osaa puhuu?)
4:58 2-1 L.Nagy (Orr) Kiekko kimpoaa jotenki maalin lähettyvillä olevalle Orrille ja Orr syöttää maalin eteen unohdetulle L.Nagylle autopassin, josta Nagy ei erehdy!

*** ERÄ 1/3 PÄÄTTYI, maalit: Laitataklaus: 2 - 1 Takapihan Kollit
*** Laitataklaus torjui kahdesti, piti kiekkoa 58% erän ajasta, teki 4 paitsiota, ei yhtään pitkää ja ei sulkenut kertaakaan.
*** Takapihan Kollit torjui kolmesti, piti kiekkoa 41% erän ajasta, teki yhden paitsion, ei yhtään pitkää ja ei sulkenut kertaakaan


*** ERÄ 2/3 ALKAA!
1:51 Tuutsi 2-2 (nevis, manerna) Tuutsi tulee laidasta ja vetää P-pisteeltä helkkarin kovan pommin moken hanskan läpi yläkulmaan!
Dufva: ui perkele
5:02 *** violent behavior by Orr
Orr: sry
Orr: jumitti

*** ERÄ 2/3 PÄÄTTYI, maalit: Laitataklaus 2 - 2 Takapihan Kollit
*** Laitataklaus torjui viidesti, piti kiekkoa 51% erän ajasta, teki yhden paitsion, ei tehnyt yhtään pitkää ja sulki kerran.
*** Takapihan Kollit torjui kolmesti, piti kiekkoa 48% erän ajasta, teki yhden paitsion, ei yhtään pitkää ja ei sulkenut kertaakaan

*** ERÄ 3/3 ALKAA!
00:10 2-3 Tomekki (-) Tomekki saa syötön maalin lähettyville, kuljettaa hiukkasen liiman avulla maalin eteen ja vetää sisään (ja syö samalla syöttöpisteet!)
1:36 2-4 nevis (-) Nevis saa syötön ja pääsee vapaasti vetämään...eiku kuljettamaan kiekon maaliin! (Kiekko ei merkannut syöttäjiä maaliin)
5:10 3-4 L.Nagy (Orr, laita) Orr vetää kulmapotkun, josta L.Nagy puskee pallon...eiku kiekon maaliin!
5:49 Sulkeminen Laitataklaukselta

*** PELI PÄÄTTYI, maalit: Laitataklaus 3-4 Takapihan Kollit
*** Laitataklaus torjui kahdesti, piti kiekkoa 56% erän ajasta, teki yhden paitsion, ei tehnyt yhtään pitkää ja sulki kerran.
*** Takapihan Kollit torjui viidesti, piti kiekkoa 43% erän ajasta, ei tehnyt paitsioita, teki kaksi pitkää ja ei sulkenut kertaakaan
****************************************
Paitsiot yhteensä: 4-2 Laitataklauksen hyväksi
Pitkät yhteensä: 0-2 Takapihan Kollien hyväksi
Sulkemiset yhteensä: 2-0 Laitataklauksen hyväksi
Torjumiset: 9-11 Takapihan Kollien hyväksi
Vedot maalia kohti yhteensä: 14-13 Laitataklauksen hyväksi

Kommentit pelistä:
Laitataklaus: Orr pelas hyvin ja Nagy sai tehdä 3 helppoa maalia Orrin syöttöjen ansioista. Olisivat voineet voittaakkin ottelun, mutta maalit ratkaisi.
Takapihan Kollit: Nevis pystyy vieläkin parempaan ja Takapihan Kollit voisivat puolustaa paremmin mikäli tahtovat pleijareihin.
*************************************
Ottelun paras: Katsojat, koska kukaan ei puhunut publalla tai floodannut tiimspeakilla!
Muuta huomioitavaa: Jokainen pelaaja pelasi täydet 18 minuuttia.
Tietoja
Tuomari: Tumppi
Lisätty: 08.02.2007 23:34

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.