01-02-2007

00:06 Oksa (Avain88) 0-1
Ensimmäinen hyökkäys ja rutiininomainen sijoitus maskin takaa kulmaan.

01:10 Avain88 (Oksa, Typho) 0-2
Pyörittelyä hyökkäyspäässä, parin passin kuvio ja Avain88 iskee maalin edestä lukemiksi 0-2. Läheltä ja ylös.

01:48 Typho (Avain88) 0-3
Keskialueen kiekonmenetystä seurannut läpiajo, josta kylmä viimeistely takakulmaan.

02:49 Typho (Oksa, Avain 88) 0-4
Laidalta tullut nopealla passipelillä toteutettu hyökkäys päättyi 0-4 maaliin. Ansaitusti.

Rikkonainen, joskin pääosin punavalkoisen jengin tahtiin pelailtu erä. Muutamaan kertaan harmaat pääsi hyökkäysalueelle, mutta vastassa oli aina vahva neljän miehen neliö.

Beyonce: "Autopassi näytti taas pari kertaa miten hommat hoidetaan. :P"

7:18 Nikosso (Roque) 1-4
Laidasta leikkuu keskelle, josta Nikosso pyssytti sisään. Kai, meni vähän ohi.

07:24 Avain88 (Typho, Oksa) 1-5
Ja välitön kuitti, meni ohi koska naputtelin tätä. Toivottavasti ei harmaapaidat nyt musertuneet täysin tämän johdosta. Mut niis ois ainesta tehä Slussenit täl kaudella.

09:24 Beyonce (Lintu) 2-5
Hyvä passi, parempi maali.

09:48 Mnemic 3-5
Kiekonriisto hyökkäyspäässä ja välitön laukaus, josta maali.

Hieman enemmän kiekon liikuttelua myös sen punavalkoisen tiimin päädyssä, minkä ansiosta kolmanteen erään lähdetään suhteellisen jännittävissä asemissa.

13:44 Avain88 (Typho, Gaborik) 3-6

14:08 Typho (Avain88) 3-7
Punamustalla asulla pelannut jengi aika selvään johtoon, taisi olla viimeinen naula arkkuun.

15:21 Ricky (Beyonce) 4-7

17:48 Avain88 (Typho, Gaborik) 4-8

PS. Lintu, lähetä se pelimerkki tai Tsekkoslovakian mafia ja pari polvenmurskaajaa kolkuttelee ovella.
Tuomari: jekkis
Lisätty: 01.02.2007 22:32