Sundström 1+1=2

1-0 Hokiolli
2-0 Davidoff (huuhkaja)
2-1 myerz

Arvio erästä: Jo ottelun ensihetkillä Jupiter rupesi myllyttämään saaden Narrilauman vetäytymään puolustukseen. Juuri ennen toista minuuttia Jupiter saikin jo verkot tötterölle, Hokiolli ryösti nätisti kiekon hyökkäysalueella ja pamautti tarkan ja tulisen laukauksen aivan tolpan juureen, Jupsat johtoon 1-0. Puolenmatkan krouvin kohdilla nähtiin huikea Narrien paikka, kun kiekko pomppasi päädystä Jupiter-maalivahdille. Hän kuitenkaan ei saanut sitä haltuunsa ja limini pääsi yrittämään aivan lähietäisyydeltä tyhjään maaliin - ei kuitenkaan maalia. Kuten usein ennenkin, tälläkin kertaa seuraava maali pamahti vastahyökkäyksestä. Huuhkaja syötti Davidoffille aivan tyhjään tilaan, ja tykki lauloi Jupiterille johtolukemat 2-0. Hetken päästä Narritkin ryhdistäytyivät, ja myerz pisti kiekon oman maskin takaa tyhjään maaliin. Näissä jännittävissä lukemissa toiseen erään, Jupiterilla yksi erä vähemmän jäljellä taistelussa liigaannousua vastaan.

--

3-1 huuhkaja (Hokiolli, Davidoff)

Arvio erästä: Narrilauman kavennuksen tuoma lievä painostus ei kuitenkaan jatkunut toiseen erään, vaan Jupiter otti homman hanskaansa ja loi hyviä tekopaikkoja. Narrilauman pakeilla todellakin riitti töitä. Narrien puolustus petti kuitenkin pahanpäiväisesti kahden ja puolen minuutin kohdalla, kun Hokiolli ja huuhkaja pääsivät aivan vapaasti one-timeriin, tuloksena Jupiter vahvisti johtoaan 3-1. Jos Narrien puolustus sammahti, niin teki kyllä Jupiterinkin. Myerz ei kuitenkaan saanut iskettyä kiekkoa verkkoon. Loppuerä mentiinkin aikamoista haipakkaa ja hawaiji-kiekkoa, maaleja ei kuitenkaan syntynyt lisää.

--

3-2 Dominator
3-3 myerz (Dominator, Sundström)
3-4 Sundström

Arvio erästä: Ennen kuin edes minuutti oli kolmatta erää ehtinyt vanheta, Hokiolli karkasi Narripakalta läpiajoon. Jupiterin suruksi ja Narrien onneksi maalivahti kuitenkin venytti kiekon eteen juuri ratkaisevalla hetkellä. Narrit kuitenkin tulivat peliin mukaan löysästä alusta huolimatta, kun Dominator iski tulisen verkon perukoille kovan maskin takaa lähes tyhjään maaliin maalivahdin pompattua pois tieltä. Seuraava tilanne samaan päähän, Sundström laukoo läheltä - mutta tolppa pelastaa! Erän loppupuolesta muodostui huikea spektaakkeli, ja molemmat joukkueet saivat huikeita paikkoja. Jupiter ei kuitenkaan pystynyt hillittömästä yrityksestä huolimatta pitämään johtoaan, vaan myerz siirtää jälleen kerran maskin takaa Narrilauman tasoihin 3-3. Peli oli taas auki. Pelin uskomattomin kohta nähtiin vain kaksi sekuntia ennen ottelun päätöstä. Sundström purjehtii koko Jupiter-puolustuksen ulottumattomiin ja napauttaa terävästi Narrilaumalle voiton 3-4. Mielenkiintoinen ja kutkuttava sarja ratkeaa viidennessä ottelussa - taistelu liigapaikasta sen kuin kiihtyy.