Ajax AmsterdamAjax Amsterdam - HC YlikuntoHC Ylikunto 2-1

Fice 0+0=0
Pumppu 0+0=0
stravis 1+0=1

0-1 stravis (Akademiks)

Arvio erästä: YK aloitti todella vahvasti, vain hetken pelaamisen jälkeen stravis siirsi heidät johtoon, Akdemiksin pomppusyötöllä, kiekko etunurkasta sisään ja kädet kohti kattoa. Maalin jälkeen Ylikunto sai luotua useita tekopaikkoja, mutta lähinnä Ajax-puolustus selvitti ne. Ajaxilla sen sijaan ei juuri paikkoja ollut, YK:n puolustus piti todella hyvin pintansa.

--

1-1 D.Beckham (Arto)
2-1 D.Beckham (Arto)

Arvio erästä: Toinen erä tarjosi yleisölle jännitystä, tässä erässä toiseen päähän. Ajax aloitti yhtä vahvasti kuin YK ensimmäisen erän; jo aivan ottelun aluksi Beckham tökkii kiekon Arton syötöstä maaliin. Eikä kulunut kuin hetki, kun sama mies asialla tällä kertaa maalinnurkalla siirtämässä Ajaxin 2-1 johtoon, Arton syötöstä jälleen. Sen maalin jälkeen ei sitten maaleja toisessa erässä nähtykään.

--

Ei tilastomerkintöjä

Arvio erästä: Kolmas ja ratkaiseva erä ei sitten maaleja tarjonnutkaan, vaan Ajax voitti ottelu maalein 2-1 ja ottelusarja venyi voittoihin 2-2. Seuraava matsi ratkaisee kumpi vie sarjan.