Ookke 0+3=3
Sleepink 3+0=3

00:22 0-1 MoomBaZ (botto, jooda)
05:56 0-2 MoomBaZ (botto)

Ensimmäiset parikymmentä sekuntia vedeltiin pitkää ja sen jälkeen alkoi tapahtua. Moombaz viimeisteli nätistä hyökkäyspään aloitukuviosta. Maalin jälkeen peli eteni Playboyssien hallussa. Vähitellen Pulsu ja Heatley saivat yhteispelinsä sujumaan ja Humba alkoi pistämään kampoihin kunnolla. Vielä viimeisillä sekunneilla Playboyssien pitkän painostuksen jälkeen Moomba teki toisensa boton laukauksen riparista.

Humba: saves 4, poss 38
HC PB: saves 2, poss 62

06:20 0-3 botto
10:09 0-4 botto (Ookke, jooda)

Toinen erä alkoi tismalleen samalla lailla kuin ensimmäinenkin. botto rankaisi heti ensimmäisestä paikasta ja suoraan aloituksesta. Maalin jälkeen Playboys jälleen piti kiekkoa hallussaan, kun Humba iski vastahyökkäyksistä. Pulsu pääsikin puolittain läpi keskialueen katkosta, mutta tuloksena vain violent behavior. Peli alkoi jo ratketa, kun botto pamautti nätin kaukolaukauksen laidasta Humban puolustuksen estelyistä huolimatta. Humba ei saanut kunnollista painostusta PB:n alueelle loppuerästäkään.

Humba: saves 5, poss 45
HC PB: saves 1, poss 55

13:58 0-5 botto (jooda)
15:41 0-6 botto (Ookke, jooda)
15:48 0-7 botto (jooda, Ookke)
17:02 0-8 MoomBaZ (botto)

Viimeiseen erään Humban oli tultava hyökkäävämmin, mutta pelinrakentelu ontui vieläkin. botto nousi maalin takaa hienosti ja viimeisteli hattutemppunsa. Maalin jälkeen Humba pelasi nätin kuvion, mutta prvs ampui tolppaan. botto missasi hyvän paikan, mutta rankaisi puolisen minuuttia myöhemmin tarkalla vedolla. Tästä 7 sekuntia ja botto vetäisi laidasta takanurkkaan helpon näköisesti. Humban yritys loppui totaalisesti. Viimeisen minuutin alkuun Moombaz ja botto karvasivat kiekon pois ja Playboys johti jo 0-8. Myös MoomBaZ sai näin hattutempun kasaan.

Humba: saves 5, poss 39
HC PB: saves 2, poss 61