pikku-myy 0+3=3

0-1 Asiamies (Pawe, pikku-myy)
0-2 Asiamies (pikku-myy)
1-2 Kapusta (Borracho, Verde)

Arvio erästä: Ensimmäinen erä alkoi varsin värikkäästi, kun heti alussa Pawe ja pikku-myy rakentelivat paikan Asiamiehelle joka pisti kiekon verkon perukoille. Eikä tästä kulunut aikaakaan, kun sama mies maalinteossa komean kuvion päätteeksi, siis Asiamies 0-2. Lopulta Kalmakin sai maalihanat auki, kun Kapusta tykitti niin että tuntui Kalmalle kavennuksen. Näissä lukemissa erätauolle.

--

1-3 Pawe (pikku-myy)

Arvio erästä: Kalma ei pysynyt millään Innon liukkaiden hyökkääjien perässä, ja niinpä heti erän aluksi Pawe kasvatti Innon johdon lukemiin 1-3 pikku-myyn tarkasta syötöstä. Into sai erän loppuun asti luotua todella hyviä paikkoja, mutta enää ei joutunut Kalma-vahti antautumaan. Toisessa päässä ei ollut ongelmia selvittää Kalman hyökkäyksiä, jotka kuihtuivat kasaan monesti.

--

Ei tilastomerkintöjä

Arvio erästä: Viimeinen erä ei tarjonnut kansalle mitään erikoisempaa, pari Kalman hyvää tekopaikkaa vain. Innolle runkosarajn viimeisessä ottelussa ansaittu voitto lukemin 1-3, Kalmalle taas muistoksi jää tappio sarakkeeseen. Into porskuttaa playoffeihin, Kalmalle matsi voi olla viimeinen näissä karkeloissa.. vai onko?