Kerkko 0+0=0
manala 1+0=1
MZA 0+2=2

0-1 ElMano (MZA, Exercitum)

Arvio erästä: Maalia lukuunottamatta Kalma loi todella tuhannen taalan paikkoja, ja maalivahti sai todellakin venyä parhaimpaansa monta kertaa. Lopulta kuitenkin toisessa päässä helähti, kun ElMano siirsi kiekon Kalman maaliin. Tämän jälkeen sitten lisämaaleja nähtykään, ja tauolle siirryttiin LB:n johdossa 0-1.

--

Ei tilastomerkintöjä

Arvio erästä: Toinen erä oli suurilta osin pyörittelyä, aikalailla hawaijia sekä vähän paikkojen viljelyä suuntaan ja toiseen. Parhaat paikat loi kuitenkin LB, mutta maalia ei kuitenkaan saatu.

--

0-2 Jallis (MZA)

Arvio erästä: LB:n jykevä puolustus esti hyvin Kalman paikat, lähimmäksi osui Borracho vetäessään kiekon tolppaan. Lopulta Kalma yritti tasoitusta ilman maalivahtia, ja Jallis heitti kiekon tyhjään häkkiin ratkaisten ottelun. Matsi päättyi siis Les Boysille 0-2, erittäin tärkeä voitto LB:lle putoamistaistelussa. Kalman asema synkkenee entisestään - putoamisviivan alapuolella ollaan aika rankasti.