0-1 lasse89 (Shefki)
0-2 Karpov (lasse89)
1-2 Windu (Joppe, Tassu)
1-3 Jolli (Shefki, lasse89)

Arvio erästä: KaVon kova hyökkäys ryntäsi johtoon jo ensimmäisellä minuutilla, kun lasse89 sai vapauttavan syötön Shefkiltä ja siirsi KaVon johtoon. Tästä ei kulunut kuin hetki, ja lasse89 syötti komeasti maalinkulmalta Karpoville, joka liukui maalille ja pisti kiekon pömpeliin. Mitä pitemmälle erä eteni, sitä paremmin Penetraattorit kuitenkin pääsivät peliin mukaan, ja ensimmäisen erän puolenvälin tienoilla Windu kavensi pelin Joppen ja Tassun syötöistä. KaVo ei kuitenkaan lannistunut kavennuksesta, vaan aavistus tämän jälkeen Jolli sai namupassin Shefkiltä maalin eteen, ja sivalsi KaVon 1-3 karkumatkalle. Näissä lukemissa erätauolle.

--

Ei tilastomerkintöjä

Arvio erästä: Toinen erä oli pääpiirteiltään vain pelailua, kummallakaan tiimillä ei ollut suurta pyöritystä ollenkaan, vaan tyydyttiin keskialueen vääntelyyn.

--

2-3 Windu (Sugar, Joppe)
2-4 Tenkrat (Karpov) tm

Arvio erästä: Viimeinen kolmannes oli Penejen näennäistä hallintaa, tosin silloin tällöin KaVokin sai tähdellisiä tekopaikkoja erän alkupuoliskolla. Parin minuutin jälkeen Joppe käynnisti hyökkäyksen Sugarin kautta, joka syötti kiekon nätisti maalin kulmalle Windulle ja hän teki illan toisen maalinsa sekä kavensi lukemat 2-3. Vähän ennen viimeistä minuuttia Penet ottivat maalivahdin pois ja yrittivät herkemättä tasoitusmaalia, jota ei kuitenkaan saatu. Sen sijaan toiseen päähän tehtiin maali, Tenkratin päästyä pariinkin otteeseen kohtaamaan tyhjän maalin, eli Tenkrat sinetöi KaVon voiton lukemiin 2-4 tekemällä maalin tyhjään maaliin. KaVo jahtaa edelleen runkosarjassa parempaa sarjasijoitusta, Penetraattoreilla sen sijaan melko tukalat oltavat putotuspeliviivan tuntumassa.