lasse89 1+0=1
Shefki 1+1=2
Tenkrat 1+1=2

Ei tilastomerkintöjä

Arvio erästä: Humba lähti peliin selvästi paremmin latautuneena, ja sen huomasi jo ensimmäisestä vaihdosta lähtien. Humba loi hyviä paikkoja, ja pari tolppaakin kilahti. KaVolla sen sijaan ei todella hyviä paikkoja juuri ollut, pari napakkaa laukausta - ei sen kummempaa.

--

0-1 Tenkrat (Shefki)
1-1 Heatley (Pulsu)
1-2 Shefki (Karpov)

Arvio erästä: Ensimmäisen erän patoutuneet maalipaikat purkautuivat toisessa erässä. Aivan erän alussa Tenkrat veivaili itsensä Humba-pakkien halki Shefkin syötöstä tehden komeasti lukemat 0-1. Seuraavaa maalia saatiinkin odottaa melkeinpä erän loppuun, kun Heatley veti b-pisteiden välistä Pulsun one-timerlimpun sisään. Tästä ei kulunut kuin hetki, ja Shefki rynnisti laidasta maalin eteen, ja vippasi kiekon häkkiin. Taukolukemat KaVolle 2-3.

--

2-2 Heatley (Pulsu, Forsberg)
2-3 lasse89 (Tenkrat)
3-3 Heatley (Pulsu, Forsberg)

Arvio erästä: Viimeinen ja ratkaiseva 3/3 oli todellinen taistelu. Aivan erän alun jälkeen Heatley sai maukkaan syötön Pulsulta aivan maalin kulmalle, ja siirsi hallitusti kiekon verkkoon. Puolenmatkankrouvin tienoilla lasse89 pääsi vapaasti remuamaan Humban puolustusalueelle varsin tuloksekkaasti. KaVo siirtyi 2-3 johtoon lasse89:n mailasta sekä Tenkratin syötöstä. Tasaisuus jatkui KaVon maalin jälkeenkin, sillä vähän ennen loppua Heatley tekee illan viimeisen ja päättää maalien mättämisen hattutemppuunsa. Huikea trilleri päättyi lopulta siis 3-3. Molemmille tiimeille tärkeä piste.