Juhi 0+2=2
Koikkis3 0+1=1
Örkki 0+0=0

Ei maaleja

Alkuvaikeuksien (Örkin käsikrampin) jälkeen päästiin itse ottelun pariin. Runkosarjan 7. sijalla majaileva MM sai vastaansa 4 pistettä perässä olevan Kalma HC:n (sijalla 10.). Kalmalla oli lähes pakkovoitto, sillä play-offpaikka oli karkaamassa. Peli alkoi varovaisena ja hyviä tekopaikkoja ei nähty kuin pari. jetse vaarallisimpana MM:n riveistä ja Feimi Kalman joukkueesta. Peli oli kuitenkin mukavannäköistä ja vauhdikasta. MM pääsi kuitenkin hiukan painamaan ottelun edetessä.

Kalma: saves 6, poss 52
Mainiot: saves 2, poss 48

Yleisömäärä: 2

Ei maaleja

Toisen erään MM tuli vauhdilla ja sai heti rakennettua 3-4 hyvää tilannetta Kalman maalille ensimmäisen minuutin aikana. Mainiot pelasivat selvästi rohkeammin kuin Kalma ja se kannatti. jetselle siunaantui muutama hyvä tekopaikka erän edetessä, mutta viimeistely tökki. Maali kuitenkin roikkui jo kalaverkon yläpuolella. Kalma sai ensimmäisen tilaisuutensa vähän ottelun puolivälin jälkeen, kun Kapusta pääsi puolittaiseen läpiajoon. Veto jäi kuitenkin heppoiseksi ja suoraan maalivahtia päin. Minuutti tämän jälkeen Verdellä avopaikka, mutta maalivahti ehti tämänkin vedon tielle. Mainioidenkin maali nousi kalaverkkojen yläpuolelle.

Kalma: saves 3, poss 58
Mainiot: saves 5, poss 42

17:44 0-1 jetse (Juhi, Klak)
17:48 0-2 jetse (Juhi) tm

Viimeisen erän alkuun jetsellä oli ties kuinka mones hyvä mahdollisuus, mutta maali jäi vieläkin odottamaan itseään. Seuraava paikka siunaantui Borracholle, mutta hänkään ei saanut pikkumustaa verkon perukoille. Sitten yrittivät jetse ja Juhi yhteistuumin saada kiekkoa tolppien väliin, tuloksetta. Kalman vuoro yrittää, mutta Feimin vedosta ei tullut reboundia vaarallisempaa. Yleisö (3) odotti jännittyneenä, kumpi räjäyttäisi hallin. jetse oli tehdä sen pari minuuttia ennen loppua, mutta epäonnistui läpiajossa. Puolisen minuuttia myöhemmin Juhi pääsi läpi, mutta tästäkin laukauksesta vain rebound. Jälleen puoli minuuttia ja Kalman Feimi puolittain karkuun laidasta. Tarkka veto jäi hieman löysäksi ja matalaksi ja maalivahti keräsi marjat. Maalihanat aukesivat 16 sekuntia ennen loppua, kun jetse sai syötön maalin takaa ja tinttasi yläpesään. Sama mies viimeisteli tyhjiin toisen.