Rafa 1+1=2
Wakke 1+0=1

1-0 Wakke (Rafa)
1-1 Juhi (roby, Örkki)

Arvio erästä: Elite Razor painosti lievästi erää, ja tekikin melkein heti ottelun aluksi maalin. Rafa tarjoili, ja Wakke laukoi b-pisteiden välistä helposti ohi MM-molarin. Tästä kului hetki, kun Juhi pääsi laukomaan varsin läheltä robyn ja Örkin syötöistä tasalukemat. MM:n maalin jälkeen ei enää rangottukaan, vaan tilanteessa 1-1 siirryttiin myös tauolle.

--

2-1 Rafa (Warden)

Arvio erästä: Razorin painostuksen alla MM sortui puolustamaan löysästi, ja vähän ennen täyttä aikaa toisessa erässä pelattiin kiekko Rafalle aivan maalivahdin alueen reunaan, ja hän pisti kiekon lähes tyhjään verkkoon. Erä oli melkolailla hawaiji-palaa, ja tilanteet vaihtelivat päästä päähän melkoisella nopeudella.

--

2-2 jetse (Örkki, Klak)
3-2 Warden

Arvio erästä: Kolmas ja ratkaiseva erä oli todella tiukkaa taistelua, ja aivan alussa ER vetäytyi selvästi puolustamaan. Linja ei kuitenkaan pitänyt, vaan hieno mikon syöttö meni läpi ER-miehien suoraan jetsen lapaan, joka pisti kiekon hienosti pömpeliin. Kuten useasti aiemminkin, ratkaisu tuli aivan viime hetkillä. Wakke nousee laidasta, yrittää pistää syötön MM-pakkien ohi. Mutta kas kummaa - kiekko siirtyykin Örkille joka zippaa kiekon harmittavasti omaan maaliin. Tällä dramaattisella maalille Elite Razoreille voitto 3-2, MM jää kalkkiviivoilla pisteittä.
Tuomari: Phaneuf
Lisätty: 20.07.2006 21:55