4:04 0-2 kolme (Pulsu, Forsberg)
5:03 1-2 Dominator (myerz, Pikkis)
5:07 1-3 Heatley

Ensimmäinen erä oli Humban hallintaa ja viimeistely toimi.
Puolustuksesta kiekko lähti Fopan ja kolmen toimesta varmasti hyökkääjille ja lähes aina seurasi vaarallinen tilanne.
Dominator onnistui rymistelemään tilanteeksi 1-2 mutta heti keskialoituksesta Heatley karkaa maalintekoon ja karkumatka voi alkaa.

9:34 1-4 Heatley (Pulsu, Forsberg)

Toinen erä oli aika tasaista päästä päätyyn menemistä. Narreista parhaat paikat osuivat Mabolle joka lämäsikin jo kerran maalikehikkoon mutta kiekko lipui siitä nurkkaan.
Erän ainokaisesta maalista vastasi Heatley ottelun toisella tolpankautta -vedollansa. Paikkoja oli enempäänkin mutta Narriveska pysäytti muutaman vedon.

17:44 1-11 Pulsu (Heatley, Forsberg)

Juu ei varmaan hirveesti tarvi kertoa viimesestä erästä. Täysin Humban erä ja viimeistely ja pulustus oli tuhoisaa niin ei jääny narreille paljoa sanomista.

*** Heatley - huikeeta viimeistelyä. Viikon ryyppyputki Hossan leirissä on tuottanut tulosta.