Tilastot

Hc HalkoHc Halko - Kalma HCKalma HC 3-1

Tehopisteet

Hc HalkoHc Halko
Eskoo 1+1=2
joonaz 2+0=2
Poirotti 0+0=0
Slerbu 0+0=0
VSicak3 0+0=0

Kalma HCKalma HC
Cumina 1+0=1
Feimi 0+0=0
n.a.s.t.y 0+1=1
T.Pullo 0+0=0
zadist 0+0=0

Raportti
1.erä
04:03 0-1 Cumina (Kapusta)
04:52 1-1 Eskoo

Molemmat aloittivat pelin hieman varovaisesti tunnustellen. Varoivat tekemästä virheitä ja odottivat toisen virhettä. Ensimmäinen tilanne syntyi Halon kiekonmenetyksestä omassa päädyssä, mutta Kapusta ei onnistunut kunnolla vedossaan. Kalma painoi tämän jälkeen päälle, mutta lukuisista vedoista huolimatta maalia ei syntynyt. Maalin johtanut tilanne lähti jälleen huolimattomasta kiekonmenetyksestä, jonka jälkeen Kapustan nopea syöttö Cuminalle ja veto ohi maalivahdin. Halko tarvitsi kuitenkin vain yhden paikan avausmaaliinsa. Eskoo rankaisijana. Maalin jälkeen Halko painosti lisää ja Eskoolla sekä joonaz:lla paikkoja useampaan osumaan. Myös Cumina pääsi kerran läpi, mutta epäonnistui. Tasainen ja vauhdikas (loppu)erä!

Halko: saves 6, poss 63%
Kalma: saves 5, poss 37%

2.erä

Toinen erä alkoi Halon komennossa, Kalma sai parhaat paikkansa kärkkymällä, mutta Halko ensimmäisestä erästä viisaantuneena jätti yhden pelaajan varmistamaan kärkyt. Hyviä maalipaikkoja ei kuitenkaan siunaantunut kummallekkan ensimmäisellä puolikkaalla. Toisen puolikkaan alkuun Borrachon hyvä viivaveto viuhui vain sentin ohi etutolpan. Heti perään toisessa päässä hyvästä kesosta joonaz oli lähellä iskeä, mutta ei onnistunut. Loppuerästä vain Cumina oli lähellä maalintekoa. Tylsempi erä.

Halko: saves 3, poss 56%
Kalma: saves 1, poss 44%

3.erä
14:37 2-1 joonaz
17:58 3-1 joonaz (Eskoo) tm

Kolmas erä alkoi vauhdilla. Eskoo järjesteli, mutta joonaz osui tolppaan. Kalman puolelta Feimi ja Kapusta olivat vauhdissa. Parin minuutin pelin jälkeen Kalman pakilta lähti riskillä puolenvaihto, jonka joonaz katkaisi ja tykitti helpohkosti sisään. Kalma ryhdistäytyi ja pari minuuttia ennen loppua sekä Canyonerolla että Feimillä hyvät paikat, mutta laukaukset olivat heikohkoja. Viimeisellä minuutilla Kalma otti maalivahdin pois, mutta ei saanut kunnollista paikkaa edes. joonaz viimeisteli Eskoon avauksesta tyhjään maaliin voittolukemat 3-1.

Halko: saves 4, poss 55%
Kalma: saves 3, poss 45%
Tietoja
Tuomari: Repsu
Lisätty: 18.07.2006 00:11
Viimeisimmät kohtaamiset

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.