olzi 2+0=2
Rafa 0+2=2
Wakke 0+2=2

00:22 0-1 Hank (Sutenör)

Salama-alku 7 mieheltä, joista 5 oli kyennyt maanantai-illan peliin. Nämä olivatkin selvästi valmistautuneet ja Sutenörin nostosta Hank siirsi tarkasti kiekon etunurkkaan. ER käynnisteli moottoreitaan ja osuman jälkeen heräsivätkin vähän. Maalipaikat siunaantuivat kuitenkin 7RM:lle, mutta Elite Razor säästyi lisämaaleilta. ER sai ensimmäisen tekopaikkansa 4 minuutin kohdalla, mutta Wardenin vedon torjui oma pelaaja maaliviivalta. 05:00 7RM pääsi 3v1-hyökkäykseen, mutta Hankin veto pysähtyi tolppaan. Viimeistely ontui molemmilla joukkueilla.

ER: saves 2, poss 52%
7RM: saves 1, poss 48%

06:35 1-1 Warden (Wakke, Rafa)
07:28 2-1 Warden (Rafa, Wakke)

Jälleen vauhdikas erän alku. 7RM missasi paikkansa, mutta ER ei. Wardenin veto upposi B-pisteen kaarelta takanurkkaan 3v2-tilanteessa. Minuutti myöhemmin jälleen sama mies ja samaan paikkaan upposi veto, tällä kertaa maalivahdin suojusten kautta, mutta kaikki lasketaan. Miehet näyttivät hieman hämmentyneiltä ER:n vahvasta aloituksesta. 7RM sai kuitenkin paikkoja, mutta hyvistä kesoista huolimatta kiekkoa ei pystytty survomaan sisään. He saivat jopa pari 3v1-tilannetta, mutta huolimaton syöttely esti maalien syntymisen. ER panosti johtoaseman säilyttämiseen.

ER: saves 1, poss: 50%
7RM: saves 4, poss: 50%

ER aloitti erän jälleen vahvasti. Mazzion pari komeaa avausta ja joukkueen nätti syöttely alueella tuotti pari vaarallista vetopaikkaa. Sutenör kuitenkin ehti laukausten eteen. 7RM yritti itsepintaisesti kesojen kautta maaleja, mutta kuten sanotaan, laatu korvaa määrän. ER ei ollut paniikissa ja hoitivat rauhallisesti kiekon pois omalta alueeltaan tarvittaessa. 7RM otti maalivahdin pois 17:00, mutta sekään ei tuottanut kuin pari lisätorjuntaa ER:n maalivahdille ja yhden ohilaukauksen.

ER: saves 7, poss 54%
7RM: saves 2, poss 46%