jani 0+2=2
Pawe 0+0=0
teq 3+1=4
Typho 1+0=1

Kiekkoliigan 2-divarin runkosarjan toisen puolikkaan pelissä ottivat mittaa toisistaan kakkosena majaileva Into sekä playoff-paikkaa kymmenenneltä sijalta hamuava Marshallsaaren Mainiot. Vaikka sarjataulukossa on joukkueilla eroa niin kohtuu tasainen matsi saatiin lopulta aikaiseksi kuten lukematkin kertovat.

--

02.44 - ozo (mikko.)
03.34 - jetse (Örkki)
04.45 - ozo (Örkki)

Marshallsaari karkasi ensimmäisessä erässä kolmella tarkalla vedolla kolmen maalin johtoon. Kaikki vedot painuivat ylävasemmalta takanurkkaan, ainakin yhden olisi Into-veskari voinut parempana päivänä liimata. Innollakin tosin paikkoja riitti, parhaimpana ehkä Pawen loistoavaus Typholle, josta ei kuitenkaan maalia syntynyt.

--

09.19 - Larza (Gaborik)
11.56 - Larza (Gaborik)

MM penkitti avauserässä liekittäneen jetsen ja pientä terävyyden katoamista oli joukkueen hyökkäyspelistä havaittavissa, paikkoja oli ja läheltä, mutta joko pleksi tai veskarin suojukset paukkuivat. 3-1 -kavennus oli 2v1-tilanne, jossa Gaborik hämäsi pakin ja syötti sittenkin kiekon Larzalle, jolla oli helppo työ niitata munkki pussukkaan. Maalin päähän päästiin aivan erän lopulla kun komean siniviivakierrätyksen päätteeksi kiekko pelattiin Larzalle, joka niittasi jälleen tyhjiin. Maskia oli ja se toimi tällä kertaa.

--

13.06 - Larza
16.46 - Typho (Larza)
17.56 - Aluvanne (mikko.) (Örkki)

Kolmannen erän alkajaisiksi MM:n pakit (psst.. se oli Aluvanne) pitävät autopassipartyt oman maalin edessä ja sen tietää mitä siitä seuraa, täysin ilmainen lahjoitus Larzalle, joka räjäyttää vierasfanit kiimaan. Sen jälkeen jetsellä on muutama loistopaikka ampua johtomaali, mutta eleetön Into-moke ehtii hätiin. Myös Larza kokeilee tolpan kestävyyttä kaukovedollaan. Runsas minuutti ennen loppua Into siirtyy johtoon kun Larzan nisomainen avaus tavoittaa Typhon, joka yllättää koko katsomon niittaamalla kylmästi johtomaalin pienen harhautuksen jälkeen. Peli saadaan kuitenkin tasoihin neljä sekuntia ennen loppua kun kaksi Into-hyökkiä lähtee hortoilemaan hyökkäykseen ja nopea avaus avaa 3v2 -tilanteen MM:lle. Aluvanne saa kiekon ja ainakin itse odotin kierrätyssyöttöä taakse, mutta Halikon Hasselhoff ampuu itse melko kaukaakin, mutta ehkä vähän pakin jaloistakin lähtenyt kuti uppoaa aivan takakulmaan ja loppunumerot ovat siinä.

--

Maaleja ja maalipaikkoja pelissä riitti, osasyynä joukkueiden puolustuspelit, jotka eivät oikein natsanneet. Molemmissa päissä tuli paljon turhia menetyksiä vastustajan hyökkääjiä päin ammuttujen avausten ja riskialttiiden autopassien kanssa sähläämisen takia. Tasapeliä voi kuitenkin siis pitää täysin oikeutettuna tuloksena.

--

Nukkumatin iltatähdet:
*** - jetse - Okei, 1+0, mutta plusmiinus jäi silti komeasti +2:lle ja hän oli se pelaaja, joka niitä paikkoja järjesteli, vaikkei aina maaliin osunutkaan. Uskalsi yrittää omaa kivaa.

** - Larza - Hattutemppu on aina hattutemppu, vaikka kaksi maalia saikin laukoa tyhjiin Gaborikin namupasseista.

* - ozo/Aluvanne - ozolle tähti kahdesta tarkasta vedosta ja Aluvanteelle säälistä, koska se on Supermanin kavereita.