Zak 2+0=2

1. erä

0-1 Zak (Antsu)
0-2 Zak

Arvio erästä: LP painosti vahvasti ensimmäistä erää, eikä antanut Mainioille mainittavia maalintekopaikkoja. Toisessa päässä sen sijaan soi. Jo ottelun alussa Zak sai hyvän syötön Antsulta vapaaseen tilaan, ja hän tykitti maskin takaa LP:n johtoon. Eipä kulunut aikaakaan ensimmäisen osuman jälkeen, kun Zak taiteili tällä kertaa yksin 2-0 karkumatkan.

2. erä

0-3 Ricky

Arvio erästä: Tyynenmeren kansa pääsi hiukan paremmin peliin mukaan, mitä pitemmälle erä eteni. Ei kuitenkaan ehtinyt montaa sekuntia kulua, kun Ricky siivitti komean suorituksen päätteeksi Lastin turvallisen tuntuiseen 3-0 johtoon. Aivan viimeisillä sekunneilla Juhilla oli Mainioiden koko ottelun paras paikka, yksin maalivahtia vastaan - tulosta ei kuitenkaan syntynyt.

3. erä

0-4 Antsu (Herra, Ricky)
1-4 Juhi (Klak, Aluvanne)

Arvio erästä: Mainiot painoivat yhä voimakkaammin, mutta painostus ei tuntunut tuottavan ollenkaan paikkoja, periaatteessa painostuskin oli enemmän henkistä kuin fyysistä. Viimeisen erän viimeisillä minuuteilla homma ratkesi viimeistään, Herra syöttää hienosti Antsulle jolla ei juuri ole vaikeuksia siirtää kiekkoa lähes tyhjään maaliin, tuloksena 4-0. Kun ottelusta on kymmenisen sekuntia jäljellä, koko LP-poppoo lähtee neljän miehen voimin hyökkäämään, unohtaa kolme mainiopelaajaa keskialueelle ja lopulta Juhi upottaa Marshallin ainoan maalin onetimerista. Last Periodille ansaittu voitto ja pisteet, Mainiot taistelevat edelleen sarjassa pysymisestä.