Eloveena 0+1=1
joje 0+0=0

1. erä

1-0 WyX (Brennan, Teekkair)

Arvio erästä: Alun hankaluuksien jälkeen Hobiitit painostivat Viru Valgea, ja paikkoja oli vaikka millä mitalla. Viimeisenä lukkona puolustuksen takana oli kuitenkin loistava maalivahti joka torjui monet mahtitorjunnat. Noin erän puolen välin paikkeilla WyX sai loistopassin Brennanilta maalin eteen, ja pisti limpun ohi voimattoman Hobbarimolken. Tämän jälkeen ei juurikaan Alfonson paria paikkaa lukuunottamatta tapahtunut, joten Valgen johto säilyi turvattuna.

--

2. erä

2-0 WyX (Brennan)
2-1 Tunturi (Alfonso, iduolC)
2-2 Alfonso (Korpisalo)

Arvio erästä: Erän alun Hobiittien puolustus oli todella pihalla kenttätapahtumista, ja WyX pääsikin aivan vapaasti tykittämään 2-0 johtomaalin. Tämän jälkeen Hobbarit ottivat kuitenkin ohjat, ja Alfonso järjesteli ensin 2-1 osuman, ja tämän jälkeen itse taiteili tasatilanteen. Hobiitit tulivat todella äkkiä tasoihin, kun Viru Valgen puolustus notkui aika pahasti.

--

3. erä

3-2 Brennan (WyX, Koikkis2)
4-2 WyX
5-2 Brennan

Arvio erästä: Jo erän alusta oli selvää, että Hobiitit kamppailee pisteistä kynsin hampain. Pääarkkitehtinsa Alfonson johdolla Hobbarit pyörittivät ja tolpat soivat varmaan kymmenisen kertaa erän aikana. Viru Valge kuitenkin viimeisteli huolellisemmin, ja Brennan murskasi Hobiittien toiveet pisteistä. Ottelusta siis täydet pisteet Viru Valgelle joka vahvistelee asemiaan putoamistaistossa, Hobiiteille tappio oli paha, sillä Valgen kaula kasvoi taas uhkaavasti.