Jii 0+0=0
joonaz 1+0=1
Slerbu 0+0=0

1-0 Keskinen (jörri, Ghosty)

Arvio erästä: FO painosti, Halko ymmärsi hyvin vetäytyä puolustukseen. Linja ei kuitenkaan pitänyt FO:n vahvan hyökkäyksen edessä, vaan Keskinen pamautti kiekon verkkoon vähän erän puolivälin jälkeen. Halkon syöttelypeli on vähän hajallaan, ja FO sai luotua vaarallisia paikkoja.

--

2-0 Keskinen (Ghosty, Kaasu)
3-0 Kaasu (Ghosty, Keskinen)
3-1 Greene
3-2 joonaz (Greene)
4-2 Kaasu (Keskinen, Ghosty)

Arvio erästä: Maalien täyttämä erä oli todella jännittävä monin paikoin. Keskinen rankoi taas Halkoa, mutta FO:n puolustus alkoi myös rakoilla pahasti. Yksi Halkon onemaali ja yksi maali vailla pakkeja olivat tästä oivallisia esimerkkejä. FO ei kuitenkaan lannistunut, vaan Keskisen läpiajon päätteeksi Kaasu sivalsi kiekon verkkoon. Tauolle mentiin Halkon painostuksessa.

--

4-3 Eskoo (Greene)
5-3 Kaasu (Keskinen)

Arvio erästä: Halkon painostuksesta huolimatta he eivät millään saaneet yhtä maalia enempää, kiekko pomppi milloin tolpassa ja milloin ylärimassa. Ottelun ratkaisuksi muodostui Kaasun hieno 5-3 osuma, jonka jälkeen Halko ei saanut juuri edes paikkoja aikaiseksi. Aivan ottelun lopussa Kaasulla oli vielä mahdollisuus neljänteen maaliin, mutta tolppa pelasti. Failed Onesille hienot pisteet kotiin, Hc Halko jatkaa häntäpäässä möyrimistä.