QkkeliQ 0+0=0
Redden 0+0=0
Sipuli 2+0=2

Ensimmäinen erä:

Ottelu alkoi tasaisesti, mutta heti alusta asti oli nähtävillä, että Team Jupiterilla oli nälkää enemmän voiton suhteen, niinpä erän puolivälissä huuhkaja yllätti Virun maalivahdin kaukovedollaan. Virun maalivahti joutui torjuntatöihin, lopulta kymmenkunta torjuntaa.

Toinen erä:

Toinen erä alkoi taas tasaisesti, nyt Virukin pääsi paremmin hyökkäysalueelle, ja siitä syntyi tasoitus maali Sipulin toimesta, mutta juhlaa ei kestänyt kauan, kun Hokiolli teki vajaassa minuutissa kaksi maalia.Tilanne alkoi näyttää epätoivoiselta Virun suhteen, kunnes loistavasta Pappiksen syötöstä Sipuli laukoi kavennusmaalin.
Erä oli tasaisempi, Jupsujen maalivahti 5 torjuntaa, Virun 4.

Kolmas, ja viimeinen erä:

Viimeinen erä alkoi rajulla tavalla, Hokiolli tekee tarvittavan maalin hattutemppuun, ja Jupiter näyttää olevan lähellä voittoaan, ja sitä vankisti kahdella viimisellä minuutilla huuhkajan tekemä maali, tilanne 5-2, ottelu myös päättyi niihin numeroihin.