Tilastot

Kangasalan VoittoKangasalan Voitto - NarrilaumaNarrilauma 8-5

Tehopisteet

Kangasalan VoittoKangasalan Voitto
Karpov 4+1=5
lasse89 3+4=7
Shefki 1+4=5
Superman 0+1=1
Tollo 0+0=0

NarrilaumaNarrilauma
darby 1+3=4
Pikkis 2+1=3
Raxa-Jacq 1+1=2
Renberg 1+4=5

Raportti
Tuli taas noita maaleja niin paljon etten niitä jaksa erikseen laittaa. Pakko myöntää että oli paras peli mitä ite seurannu tällä kaudella koska tuli paljon tilanteita ja molemmat hyökkäs melko voimakkaasti ja sen voi myös päätellä tuloksesta.

Narreilta erottu vähän pelaava Pikkis joka sai namutella parin maalin verran yläkerrassa mutta ei Pikkiksen peli mitään mahtavaa puolustuksessa voinnu olla jos 8 menee omiin:D Renberg teki taas semmosen \\\"perus\\\" suorituksen ja sen ohella tehoili mukavat 1+4 ollen jokaisessa maalissa mukana. Huikeaa kyllä kattoo Renen peliä katsomosta ja huikeaa hänen kanssa on pelatakkin. Harmi vaan kun yhen miehen suoritus ei riitä tällä tasolla voittoihin. Narreilla selkee ongelma omanpään pelaamisessa ja jos sitä ei korjattua saada niin vaikeuksia tulee olemaan.

Kavosta erottu taas pelintekijä Karpov joka pitää tasonsa pelistä toiseen ja tänäänkin saalisti kivat 4+1. Shefki otti myös ison roolin mitä häneltä ollaan totuttu näkemään ja pelas mielestäni melko pirteästi edellisiin otteluihin verrattuna ja oli näkyvisä pientä piristymistä Tampereen halutuimalta tyttöpoikamiestytöltä. Lasse taas surffaili tuttuun tyyliin ja tekipä oikeastaan mitä halus koska Narrit oli omassa päässä mitä oli. En sano että olis siis Lassen huonoutta kummiskaan noi tehot.

*** Karpov/Renberg
** Shefki/Lasse
* Tuomarin 7 bannille iso käsi o/
Tietoja
Tuomari: jörri
Lisätty: 07.06.2006 01:33
Viimeisimmät kohtaamiset

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.