*Tanguay* Tanguay
*Tanguay* 5-0
*nitrik* 1-9
<tempo> 0-4

älleen on luvassa maanantai illan trilleri kun vastaan asettuu Huittisten Hurjat ja Gain ants. Molemmilla joukkueilla erittäin hyvä kauden aloitus, HuHu on näyttänyt todelliset kyntensä ja ottanut monelta joukkueelta luullot pois jo heti kättelyssä. Giants puolestaan on hyvällä puolustamisella ja kiekonpitämisellä ottanut pisteet varmasti kotiin. Erinomaisen scouttailun tuloksena voidaan todeta, että HuHun jengi on pelannut kaikki pelinsä samlla tappavalla kokoonpanollansa, kun taas Giantsien paitaa on moni saanut päälle laittaa. On odotettavissa erittäin laadukas ottelupari, jossa tullaan näkemään verta, hikeä ja kyyneliä.

PO V T H JAV JAH TM PM +/- P
3. Giants 9 6 0 1 0 2 36 24 +12 20
4. Huittisten Huima 7 6 0 1 0 0 48 14 +34 17

Pitäkäämme silmällä Giantsin paidassa olevaa herraa nimeltä Datsuk. Tämä kyseinen herra on regien kauhu, armottomat stopparit tekevät saippuanliukkaasta kaverista melkein mahdottoman pidellä, mitkä ovat HuHujen aseet vai löytyykö niitä?

Huittisista kotoisin oleva tutkapari Mos ja Tanguay ovat saaneet jokaisen puolustajan polvet tärisemään tähän päivään asti, onko kaksikko jälleen ilmiliekeissä tänäänkin ja Giantsien veskari joutuu levittämään jo ensimmäisen erän jälkeen aurinkorasvat niskaan, vai saako Giants pidettyä kurissa kaksikon.

Hurmaava reportteri on saanut Sharkin käsiinsä ennen ottelua, kysymyksenä mitkä ovat tunnelmat ennen ottelua?
-Hyvin pelannu huhu kova pala saattaa olla että kyykitään aikalailla, jätkät meinaa pitää kiekkoa tosi hyvin alueella mut vastaan hyökätään sitten kovaa ja tehokkaampia ollaan ainakin.

Betway tarjoaa kertomeksi peliin: 1 (1.86) x (2.82) 2 (2.24)

Ensimmäinen erä:
0:00 Kiekko putoaa maahan ja hirveät myllyt päätykatsomossa alkavat.
0:35 Mos pääsee kokeilemaan onko veskari hereillä mutta tällä kertaa on.
0:45 rennie pääsee ampumaan tosisessa päässä mutta tuloksetta.
1:26 0-1! Vivaldi työssään, rennie laittaa kiekon reppuun 0-1 by rennie (Datsuk, Akpom)
1:59 Giants jatkaa painostusta ja Datsuk lämäisee tolpat kolisten.
2:09 Pitkät päällä by Nam
2:48 Akpom hakee lättyä maalille mutta mailassa ei tarpeeksi vipuvartta.
3:37 HuHulla vaikeksia saada kiekkoa hallittua Giants päädyssä.
4:40 Keskialueella tiukkaa vääntöä kiekosta joka päätyy loppuenlopuksi pitkään kiekkoon Giantsielta
5:25 HuHu saa hetkeksi myllyn käyntiin mutta akpom pysäyttää tämän yrityksen.
6:00 Tuomari viheltää pilliin ja erätauolle lähdetään lukemissa 0-1 Giantseille

Toinen erä:
0:00 Jatketaan siitä mihin jäätiin.
0:16 Mos hakee tykkiään kaukaa ei upo tällä kertaa.
1:04 LeeSweatilta hyvä löytö keskelle mutta tilanne päätyy paitsioksi.
1:33 Hyvää maskia HuHu maalin edessä mutta kiekko ei löydä tietään maaliin.
2:00 Mos karkaamassa läpi mutta Shark estää sen.
2:08 Datsuk pääsee kokeilemaan mutta patjaan tälläkertaa.
2:47 Nam hakee lättyä mutta ei takatolpilta löydy omaa viherpaitaa.
3:00 Sharkilta hyvä avaus keskelle ,mutta Datsukin jalka ei riitä.
3:36 Hyvällä syöttö pelillä Sharkilta rennielle ja rennieltä Datsukille mutta veto ei uppoa jälleenkään.
4:28 Hyvä vastahyökkäystilanne Giantseilla Akpom lipuu paitsioon.
5:18 Vaarallinen HuHu hyökkäys päätyy Mosin vetoon, joka logoon.
6:00 Mos hakee vielä puolenkentän heijjaria mutta erä kerkeää päättymään ennen, toinen erä pulkassa. Maaleja ei nähty tässä erässä, peli on vielä täysin auki

Kolmas erä:
0:00 Akpomin naamassa hikipisarat vierivät kun saa aloitukseen vastaansa Tanguayn.
0:14 rennie pääsee tälläämään mutta ei osu tälläkertaa.
0:36 Akpomilla hyvä paikka vieläkin väärä maila.
1:16 Mos pääsee luikertelemaan puolittaiseen läpiajoon Giantsin veska kevätjuhlaliikkeitä.
2:12 Tanguay takatolpalla kiusaamassa Giants puolustusta, mutta kiekko maaliviivalla, ja tuomari levittää kädet.
2:38 0-2! rennie kuljettaa maaliin kun kiekko lipuu maalinedessä.
2:50 Tanguay pamauttaa jälleen patjan rikki.
3:09 Nam pääsee kokeilemaan siniviivatykkiä inasen ohitse maalin.
3:26 Mossin vuoro, ei vieläkään osunut.
4:15 Tanguay pamauttaa jo nollakulmasta, molari pitää kiekon.
4:33 Giantsien veskari harjoitellu jo kevätjuhlaan.
4:41 0-3! Akpom (Datsuk, rennie) nitrikin maila löytyi ja kiekko repussa, onko peli sinetöity?
5:38 0-4! Datsuk painaa rennien esityöstä yhen vielä taululle
5:49 Shark petaa rennielle paikan mutta ei osu.
6:00 Peli vihelletty poikki ja tulokseksi jää 0-4 taululle ja giants voittaa tämän ottelun. Länsipääty repeää liitoksistaan ja herrasmiesmäiset GG molemmilta osapuolilta, hyvä maku jäi ottelusta, jännitystä riitti kerrakseen.
*** rennie - Melkoinen esitys kaverilta Giantsien tykkimies tässä pelissä.
**Mos - HuHun paras pelaaja teki itsensä vaaralliseksi aina kun sai kiekon lapaansa.
*Giants puolustus - 0 taululla ei voi enempää odottaa, hyvää pulustamista gj Shark&Akpom