- togo avaa laitaan, josta Iiro murtautuu sisään ja keskittää vetopassilla maalin eteen Rolskulle helpon paikan

0-2 Iiro (Rolsku, togo)

- Iiro murtautuu läpi laidasta jojen huonon puolustuksen myötä, passpass-kuvio Rollen
kanssa ja veto keskeltä vapaasta paikasta maaliin

Anal yysi: Kuolema hallitsi peliä. Hobiittien puolustuksen pelinrakentaminen ja kyky kuljettaa kiekkoa oli heikkoa, samoin puolustaminen 1v1 tilanteissa. Toisessa päässä togo toimi seinänä, jonka ohi Hobiiteilla oli suuria vaikeuksia päästä. Lisäksi Hobiittien avaukset jäivät järjestään matkan varrelle togon avatessa varmasti omiensa peliä.

2. erä:

maalipaikat kuo 6 hob 4

1-2 Alfonso (Korpisalo)

Hobiittien pyöritys, jossa Korpisalo ja Alfonso pelaavat pienen kulmakuvion ja Big-Al murtautuu maalin eteen togon estelyistä huolimatta ja kaventaa pelin.

Anal yysi: Kolmijakoinen erä. Aluksi peli oli täysin kopio ensimmäisestä erästä. Hobiitit eivät päässeet minnekään ja Kuolema tuli alueelle ja vetosektorille todella helposti. 3-4 Minuutin kohdalla Hobiittien puolustajat saivat hieman ryhtiä 1v1-puolustamiseensa, joka johti muutamiin kiekonriistoihin ja pelin painopiste saatiin käännettyä Kuoleman päätyyn. Tämän parin minuutin aikana Hobiitit loivat 3 tekopaikkaa ja näistä yhden maalin. Loppuerä meni taas Kuoleman kirjoihin ja 14 tekopaikasta pitäisi tässä vaiheessa olla kädessä enemmän kuin 2 maalia.

3. erä:

maalipaikat: Kuo 16 Hob 0

-maaliton-

Anal yysi: Erä oli täysi vitsi. Jos tämä oli Hobiittien normaalitasoa paikka on jossain aivan muualla kuin Kliigassa. Toivotaan silti, että kyseessä oli vain yksittäinen erä ja peli.
Hobiitit yritti kai karvata kolmella pelaajalla, mutta kykenivät tekemään sen niin, että eivät päässeet kertaakaan edes lähelle kiekonriistoa vastustajan päässä. Hatunnosto jojelle, joka urhoollisesti taisteli omassa päädyssään lukemattomia kertoja 1v2 tai 1v3-tilanteiden kanssa. Tosin ansio siitä, että Kuolema teki pelissä vain 2 maalia kuuluu Kuoleman hyökkäykselle ja varsinkin Iirolle, joka ei tuntunut saavan kiekkoa sisään mistään tilanteesta. Pyyhkeet myös Ndurille, joka hyökkäsi pelin loppupuolella aivan liian innokkaasti ja jätti tyhmästi togon hoitamaan 2v1-tilanteita, joita vastustajalle ei olisi tarvinnut antaa.