ASu 0+0=0
khalle 1+0=1
m1rr1 0+0=0
Yuizy 0+0=0

Torstai-iltaan kiekkokansaa viihdyttämään saapuivat Kuolema ja Kiekko-Hobiitit. Tätä Tsunan ja muidenkin divarilaisten pitkään odottamaa jännitysnäytelmää seuraamaan oli tullut väkeä ympäri kiekkolandiaa. Tunnelma hallissa oli käsinkosketeltava ja yleisö kihelmöi jännityksestä ennen ottelun alkua. Hobiitit lähtivät otteluun vain yhdellä hyökkääjällä (khalle) ja tarkoituksenaan mitä ilmeisimmin iskeä vastahyökkäyksistä. Kenttä oli ajettu ja peli valmis alkamaan.

1. Erä:

1.10 1-0 Vipa (Fallen, L.Murphy)

Yhtä jännittyneesti kuin katsojat istuivat säkkituoleissaan lähtivät joukkueet ottelun alkuun. Sekä Hobiittien hyökkääjä khalle, että Kuoleman alkukauden tähti, Fallen saivat jo ensimmäisellä minuutilla luotua vaaralliset laukaukset. Ensimmäisestä vastahyökkäyksestä Kuolema iskikin tehokkaasti, kun L.Murphy vapautti kääntösyötöllä Fallenin ja Vipan kaksin läpiajoon eivätkä puolustajat ehtineet tilannetta pelastamaan. Maalin jälkeen Fallen jatkaa hyviä otteitaan luomalla tilanteita Hobiitti-pakkien kiusaksi. Toisessa päässä hänen kollegansa khalle puolestaan tuskailee yksin kahta Kuoleman varmaotteista puolustajaa vastaan. Kashmirin ja Alfonson tukemana Hobiitit saavat kuitenkin myös muutaman pyörityksen aikaan. Kuolema vastasi Hobiittien kolmen puolustajan taktiikkaan hyökkäämällä rohkesta, usein kolmellakin. Erän lopulla Vipa antaa jo hieman esimakua tulevasta hätyyttelemällä Hobbareiden maalivahtia vaarallisella laukauksellaan. Torjunnat erässä menevät 3-4, Kuoleman hyökätessä hieman hanakammin.

2. Erä:

0.42 2-0 Vipa (L.Murphy)
2.51 3-0 Vipa (Outsi)
4.30 4-0 Vipa (Outsi)
4.40 5-0 Outsi (Vipa, L.Murphy)

Ensimmäisen erän hyvin lopettanut Vipa aloittaa todellisen pyörityksen toisessa erässä. Erä alkaa keskialueen pelailulla, kunnes Hobbareiden puolustajat sähläävät käsittämättömästi omalla siniviivallaan päästäen Murphyn ja Vipan läpiajoon. Jo toinen onetimer-maali Hobiittien verkkoon. Maalin jälkeen Outsi esittää näyttävät harhautukset hyökkäysalueella saamatta kuitenkaan laukausta aikaan. Heti perään Alfonso näyttää samanlaisia temppuja toisessa päässä yhtä heikoin lopputuloksin. Khalle jatkaa yksittäisiä yrityksiään Kuoleman puolustuksen hoitaessa tilanteet ammattimaisella varmuudella. Kuoleman kolmas maali on jälleen kerran oikea joululahja Hobiittien pakeilta. Muutama helppo syöttö keskialueella ja Vipa unohtuu puolustajien taakse. Läpiajosta tämä hyökkääjä ei erehdy ja laukoo varmasti takanurkkaan. Kuolema jatkaa rohkeaa hyökkäyspeliään. Hobiittienkin taktiikka näyttää jo toimivan kun ASu avaa khallen läpiajoon, mutta vauhti ei riitä ja tänään loistavasti pelannut togo polkee khallen kiinni. Musta hetki Hobiiteille osuu erän loppuun kun Kuolema iskee kahdesti 10 sekunnin sisään. Ensin Vipa pujottelee puolustuksen keskelle ja laukoo maalivahdin hieman hörpätessä illan neljännen maalinsa. Ja seuraavasta hyökkäyksestä Outsi iskee Vipan syötöstä puolustajien keskeltä Kuolemalle ratkaisevan tuntuiseksi johdoksi 5-0. Erä oli Kuoleman painostusta ja Hobiittien yksittäiset hyökkäkset jäivät voimattomiksi. Torjunnat 2-5.

3. Erä

3.01 5-1 khalle

Erä alkaa Hobiiteille suotuisissa merkeissä, kun khalle saa Alfonson noustessa muutaman hyvän paikan aikaiseksi. Mutta myös toisessa päässä Fallen esittää hyviä harhautuksia ja Hobiittien puolustaminen näyttää vaikealta. Lähes koko ottelun yksin hyökkäämään joutunut khalle saa vihdoin yrityksilleen palkinnon, kun hän nousee maalin nurkalle, laukoo ja tuikkaa Kuoleman maalivahdin torjuman kiekon tyhjään maaliin. Puolessa välissä erää Yuizy tulee kentälle, mutta ei tuo merkittävää muutosta Hobiittien hyökkäykseen. Fallen laukoo jälleen hyvin, mutta päätylaudoitus kolisee vedon viuhuessa vähän ohi maalin. Selkestä tilanteesta johtuen erän loppu on pelailua, eikä kumpikaan keskity enään puolustamiseen.

Hobiittien taktiikka ei toiminut, ei sitten yhtään ja Kuolema oli tänään pari askelta edellä.

khalle kommentoi ottelua seuraavasti: Pari virhettä alhaal aluks ja kuolema rankas,ja sit unohdettiin varmistus ja pahasti. Togo piti meidän kaikki kärkyt älyttömän hyvin.

*** Vipa - Ottelun tehokkain ja muutenkin vaarallisin hyökkääjä.

** togo - Kuten khalle kommentoi togo esti lähes kaikki Hobiittien yksittäiset hyökkäykset.

* L.Murphy - Antoi kolmeen maaliin hyvät syötöt ja pelasi muutenkin pirteästi.
Tuomari: Karpov
Lisätty: 17.11.2005 22:06