januzki 0+0=0
Kaasu 0+0=0
MJ-jörri 0+0=0

1-0 ozo (Klak, Örkki)

Aika tasapuolinen erä. FO sai parhaat paikkansa luomalla painetta Mainioiden pakkiparille mikko. - Örkki. Painostus poiki jo erän alussa januzkin yksinläpi, mutta janu pöllytti vain sivuverkkoja. Mainiot taasen oli kiekollisesti ihan mukavan pirteitä ekassa erässä. Maali syntyi kun kulmassa hyörinyt Klak löysi b-pisteelle vapaaksi jääneen ozon, joka laittoi kiekon pömpeliin tarkalla sivalluksella. Ei ollunna Epäonnistuneet ihan hereillä. Loppuerä oli FO:n hyvää painostusta, mikä poiki kohtuullisia mestoja, mutta vedot suuntautui joka kerta päätyplekseihin.

2-0 Örkki (Juhi, Klak)

FO selkeästi alkoi pelaamaan hyökkäävämmin, ja se poiki monia paikkoja. Januzki, Gempa ja Kaasu pääsivät jokainen paukuttelemaan hyvistä paikoista tolppia, mutta maaliin asti ei kolmikko kiekkoa saanut. MM taasen katkaisi erän alkupuolella FO:n hyökkäyksen, ja pääsi 3vs1 hyökkäykseen. Örkki, Juhi ja Klak siirteli kiekkoa hienosti mieheltä toiselle, ja lopulta hyvin pelattu hyökkäys johti Örkin maaliin.

Maaliton

FO koitti vielä painaa päälle, mutta Mainioiden tiivistynyt puolustus tuntui olevan myrkkyä FO:n hyökkäykselle. Maalipaikkoja FO kuitenkin vielä sai, muttei maaleja millään.

FO:lla oli ottelussa riittävästi paikkoja ottelun voittoon, mutta viimeistely oli sanalla sanoen karmeaa. Tolpat kolisi liene 4 tai 5 kertaa, ja muuten sitten tuhrittiin vaarallisia paikkoja vetämällä ohi tai mokelle.
Mainiot piti oman pelinsä hyvin läpi ottelun. Hyökkäyksiin lähdettiin avoimesti 2-0 tilanteessa, eikä varmisteluun sorruttu.