Shefki 0+0=0
Tenkrat 0+1=1

GWB saves 2 posses 50%
KaVo saves 4 poss 49%

Ensimmäinen erä alkoi hieman odottamattomissa merkeissä. GWB pelas aktiivista peliä eikä antanut vähäistäkään tilaa kavolle. Kavo sai luotua kuitenkin muutamat "maalipaikat",joista tällä kertaa ei uponnut. Fallenin hienolla nousulla toiseen erään siirryttiin tilanteessa 1-0.

4.42 1-0 Fallen (Coppola)

GWB saves 9 poss 40%
KaVo saves 5 poss 59%

Toinen erä oli jo hieman vapatuneempaa peliä, joka johtikin useampiin maaleihin. Paikkoja luotiin molemmissa päissä, tällä kertaa ehkä hieman paremmin ja tarkemmin GWB:n puolustuspäässä. Ensin lasse toi kavon tasoihin karpovin hienosti pitkästä lätystä. Minuuttia myöhemmin Karpov sai riistettyä kiekon GWB:n päässä ja rankaisia piiskallaan ;). Erän puolivälissä lasse89 pääsi tuikkaamaan tilanteeksi jo lupaavat 1-3. GWB sai kuitenki rakennettua vastahyökkäyksistä tilanteita pitkin erää ja viimein GWB sai tehtyä sen maalin. Bartek lämäsi Faltsun oivallisesta syötöstä 2v1 tilanteessa.

1.06 1-1 lasse89 (Karpov)+(Tenkrat)
2.00 1-2 Karpov
3.08 1-3 lasse89 (Karpov)+(Jolli)
4.51 2-3 M.Bartek (Fallen)

GWB saves 5 poss 49%
KaVos saves 3 poss 50%

Kolmas erä alkoi tasasin merkein. Molemmat kyttäsivät toisten virheitänsä jatkuvasti keskikentällä ja puolustuspäissä. Puolessa välin erää. lasse pääsee nousemaan coppolaa vastaan ja harhauttaakin hänet jalkahyvällä ja pääsee laittamaan tilanteeksi 2-4. GWB ei antanut vielä periksi vaan hakivat koko ajan pienellä kyttäyksellä yv-hyökkäyksiä, joista eivät tosin viimeistelleet. Kuitenkin tilanteita tuli ja GWB sai rakennettua mukavan näkösen tilanteen, josta Fallen pääsee nousemaan keskellä ja kaventaa tilanteeksi 3-4. GWB hakiessa tasoitusta karpov käväsee viimestelemässä tilanteeksi 3-5 ja kaataa kylmää vettä GWB:n niskaan. 20s aikaa ja 2 maalin tappioasema.

2.29 2-4 lasse89 (Karpov)
3.01 3-4 Fallen (M.Bartek)+(Coppola)
5.39 3-5 Karpov

*** Karpov Hienoa rakentelua pitkin peliä ja paikoista sisään. Myös omanpään varmuus oli loistavaa