Fallen 0+0=0
Latogor 0+0=0
M.Bartek 0+0=0
Spolle 0+0=0

Ensimmäinen erä mentiin Ajaxin hallitessa hienokseltaan peliä. Ajax piti kiekkoa mutta ei aivan huippupaikkoja saanut. GWB:n hyökkäykset tulivat lähinnä vastahyökkäyksistä. 1½minuutin kohdalla nähtiin Ajaxin hieno kuvio jossa jokainen pelaaja oli matkassa ja madonna pääsi pommittamaan b-pisteen tuntumasta mutta veska vetää pitemmän korren huikealla patjatorjunnallaan.
Erän edetessä Beksi ja Arto pyörittelee ja pitää kiekkoa hyvin Ajaxin alueella mutta vedot kilpistyvät pääasiassa GWB:n puolustusmuuriin.
Erän loppupuolella M.Bartek on päästä läpi mutta madonna saa viime hetkillä pelastettua oman siniviivan kohdilla ottaen kiekon Bartekilta. Näin toiseen erään siirryttiin tilanteessa 0-0.

Toinen erä menee aikalailla samalla tavalla Ajaxin pitäessä enemmän kiekkoa mutta eivät saa kiekkoa maaliin saakka. Erän alkupuolella kiekko pomppii lähellä GWB:n maalia ja Madonna haistaa tilanteen ja pääseekin yllättäen veskan kanssa nokikkain mutta pahaksi onnekseen painaa syöttönappia (en tiedä yrittikö rannaria) ja kiekko lipuu omaan päätyyn. Erän puolessa välissä Artolle avautuu avopaikka kun Beksin vedon rebound kimpoaa kulmalle mutta Arto onnistuu sivaltamaan kiekon tolppaan ja vielä vähän kirveltääkseen lisää kiakko lipuu viivaa pitkin veskalle joka köllöttelee toisella kulmalla.
Erän lopussa Fallen pääsee 1vs1 paikkaan Beksin menettäessä kiekon omalla siniviivalla mutta veto osuu Ajax -maalin sivuverkkohon. Ja kolmanteen erään edelleen kutkuttavassa tilanteessa 0-0. Yleisö löi jo Accounteistaan vetoa 0-0:n puolesta.

13:14 1-0 Arto (Masse)
17:05 2-0 Masse (Kesis, Arto)
17:38 3-0 Masse (Arto, Cassidy)

Kolmanteen erään lähdettiin 0-0 tilanteesta. Ensimmäisellä minuutilla peli pyörii GWB:n päädyssä ja kiekko viivaan Kesikselle jonka hyvä ja tarkka veto kohti alakulmaa mutta veska vetää pitemmän korren. Tästä ei kovin kauaa kun kiekko pyörii keskialueella ja Masse saa lätkän ja heittää Artolle joka kiitää siniviivan tuntumassa kohti Ajax maalia, kiertää puolustajaa ja yleisön lamaannuttava TYKKI takanurkkaan ja peli on 1-0!
Ajax tukkii hyvin keskialueen eikä GWB pääsee kunnon paikkoihin vieläkään. Keskivaihe erästä edetään aika hiljaisesti ilman hyviä paikkoja ja Ajaxin pitäessä hieman enemmän kiekkoa. Erän viimeisellä minuutilla alkaa tapahtua: Masse nappaa kiekon Coppolalta GWB:n alueella ja pääsee maalivahdin kanssa vastakkain eikä hän erehdy vaan sijoittaa kiekon alakulmaan ja tilanne 2-0 Ajaxille!
Tästä vain puolisen minuuttia eteenpäin kun Ajax -hyökkäys vyöryy kohti GWB:n päätyä ja GWB:n siniviivan kohdalla Arton upea lätty keskelle josta löytyy Masse joka pääsee veskan kanssa nokikkain ja valelaukaus, veska jäihin ja kiekko tyhjään pömpeliin ja tilanne 3-0!

Yhteenvetona ottelusta sanoisin että Ajax piti hyvin kiekkoa, loi painetta päätyyn GWB:n hyökkäysten pysähtyessä lähes järjestään Ajaxin tiiviiseen keskialueeseen. Näin ansaittu voitto Ajaxille.
Tuomari: lasse89
Lisätty: 31.05.2006 01:02