januzki 0+1=1
Kaasu 1+0=1
MJ-jörri 0+0=0

1-0 tumppi (jedi, kölli)

Erän alussa FO:sin puolustus uinui, ja motu iski upean kuvion päätteeksi 1-0. Maalin jälkeen FO heräsi, ja loppu erä oli tasaista vääntöä, ilman sen suurempia tilanteita

maaliton

Viimeiset lukot He-Man ja Ghosty pitivät oman pään puhtaana varmin ottein. Siniviivojen välissä vietetty tasainen erä

1-1 Kaasu (januzki, ghosty)
2-1 kölli
3-1 Tump3lo (kölli, He-Man
4-1 Tump3lo

Erän alussa saapunut januzki piristi selvästi FO:sin peliä, ja herran riisto motun siniviivalla tuotti tasoitus maalin. Maalin jälkeen molemmat joukkueet pelasivat perusvarmaa yrittäen välttää kohtalokkaat virheet. Katsomossa povattiin jo tasuria, kunnes jörrin avaus poikki kentän päätyikin kölli lapaan p-pisteellä. Kölli kiitti ja peli oli 2-1. FO:sin vielä yrittäessä tyhjällä maalilla, antoi hiimän unelmapassin, josta kölli ja tump3lo onella iskivät viimeisen naulan jörrin arkkuun. Tump3lo viihdytti vielä yleisöä yhdellä suoraan-aloituksesta-läpiajo maalilla..