Maple 0+1=1
Nikkke 0+1=1

(0-0,2-0,3-1)

(maaliton)

Ottelun ensimmäinen erä oli kaikinpuolin Vzem:n hallintaa, joskin Ajax pääsi muutaman kerran laukomaan suhtkoht. vapaista paikoista. Madonna46 ja D.Beckham kuitenkin epäonnistuivat. Völligien Koala pääsi myös täräyttämään muutaman kerran vaarallisesti, mutta Ajaxin maalivahti kesti ja oli hyvin hereillä. Erä maaliton ja kaikinpuolin tylsä, eli ei muuta kuin kohti seuraavaa erää.

08:13 1-0 Masse (Madonna46, D.Beckham)
11:29 2-0 Masse (D.Beckham, Kesis)

Toinen erä oli Ajaxilta selvästi parempi, vaikkakin ottelu oli rikkonainen edelleenkin. Masse kävi kuitenkin kuittaamassa kahdesti Vzem:n maalivahdin taakse, molemmat Madonnan ja Becksin upeista syötöistä.
Ensimmäisessä maalissa Ajax pääsi vastahyökkäykseen ja kiekko liikkui upeasti alueella. Nopea ja suoraviivainen maali muutamalla hienolla syötöllä ja tilanne 1-0.
Toisessa maalissa Massen oli helppo viimeistellä Beckhamin käsialaa. Beckham syötti oivan syötön ja Masse viimeisteli kiekon reppuun tilanteeseen 2-0.
Ajax pääsi kuitenkin vielä erän loppuun kuin ilmaiseksi onetimeriin, mutta päättivät säästää sen päätöserään.

12:59 2-1 Hossa (Maple, Nikkke)
16:33 3-1 Arto (Masse)

Ottelun päätöserä oli jo paljon parempaa peliä entä edeltävät erät. Erän alkuun Völligit saivat kavennettua Ajaxin pienen painostuksen päätteeksi vastaiskusta. Maalin lähettiläänä toimi vzemien Hossa. Laadukas kuti ja kiekko pömpeliin. Vzemien ote tiukentui hetkeksi maalin jälkeen, mutta hyvin pian Ajax otti hallinnan jälleen haltuunsa.
Ottelusta olisi tullut tiukka, jos vzemillä olisi ollut enemmän potentiaalia peliin. Ajaxin puolustus oli auttamatta vahva, muutamaa virhettä lukuunottamatta. Maalinteko ei maistunut ja Ajax vei potin kotiin Arton viimeistellessä toiseksi viimeisen minuutin puolessa välissä ottelun 3-1 tilanteeseen. Potti siis Ajaxille.