Koikkis2 0+0=0
QkkeliQ 1+1=2
Rinoa 0+1=1
stravis 2+0=2

Pelijengi sai heti ottelun alussa pienen tilanteen luotua, kun Bonk heitti kiekon toiseen aaltoon zorerolle, mutta zorero ei kuitenkaan saanut kiekkoa kiinni, ja niin pääsi Enckes avaamaan kiekon. starvis sai keskialueella kiekon ja aikansa pyörittyään Pelijengi sai rönsyttyä kiekon , ja jollain ihmeen tavalla PWNAGEr sai kiekon ja pam. Tuloksena 00:28 0-1 PWNAGEr

Ottelu jatkui maalista eteenpäin vauhdikkaana ja mentiin päästä päätyyn. Viru sai luotua monia perusvirutilanteita, kun kulmasta kiekkoa heitettiin maalille, mutta stravis erehtyi pariin otteeseen.
Pelijengilla oli myös hetkensä. Pelijengi osoitti kovin iloista hyökkäyspeliä, jossa tahtipuikkoa heilutteli pääosin Narreissakin testillä käynyt Bonk. Mutta maaleja ei syntynyt Virun päätyyn, joten oli Virun vuoro tehdä jotain, ja tekikin. Hienon kuvion päätteeksi PWNAGEr heitti kiekon neljän minuutin kieppeillä keskelle, ja maalilla oli T.Salama maskissa ja stravisin oli helppo työ siirtää kiekko puoliksi tyhjään maaliin. 04:00 0-2 stravis (PWANGEr, T.Salama)
Erän lopulla viimein PJ:n hyökkääminen tuotti tulosta, ja tulokaskauttaan tekevä Häilis siirsi kiekon maaliin. Kyseisestä maalista allekirjoittaneella ei tarkempaa tietoa ole, raporttia kun kirjoitteli :) Tuloksena siis 05:34 Häilis (Bonk, zorero)

Pelijengin torjunnat 4, hallinta 46%
Viru Valgen torjunnat 3, hallinta 54%

Erä oli melko tasainen, silti Virulla oli hienoinen hallinta ja se näkyi taululla.

Toinen erä jatkui, mihin ensimmäinen jäi. Erän alkupuolella Virulla oli selvempää hallintaa jo, ja pääosin ensimmäisen kahden minuutin aikana kiekko oli Pelijengin päädyssä. Useita kertoja kiekko saatiin kulmista heitettyä PJ:n maalille, mutta tuloksettomasti.
Toisessa erässä sisään astunut Miikka toi uutta intoa ja potkua PJ:n peliin ja parin minuutin kohdalla PJ saa laitettua melko pitkän hyökkäyksen Virun päätyyn. Miikka ja zorero pyörivät ja syöttelivät komeasti, mutta mainitsemisen arvoista tilannetta ei aikaan saatu.
Kyseisen hyökkäyksen jälkeen peli hieman sekoittui ja seuraavat pari minuuttia oli jonkinmoista surffailua. Molemmat saivat pari vetopaikkaa itselleen, mutta ei mitään erikoista, ja tasatahti jatkui.
Erän lopulla PJ:n hyökkäyksen pääteeksi kiekko päätyi Enckeksille, mutta zorero saa kahmittua kiekon lapaansa ja syöttää keskelle p-pisteiden väliin Miikalle, joka saa aikaan kohtalaisen vedon, mutta maalivahti kahmaisee kiekon kouriinsa.

Pelijengin torjunnat 5, hallinta 40%
Viru Vlagen torjunnat 3, hallinta 59%

Erä oli kaikenpuolin tasainen. Mutta mielestäni Viru sai luotua vaarallisemmat paikat, kuin PJ. Mutta maaleja ei tullut, ja ottelu jatkuu 2-1 tilanteessa.

Ottelu jatkui edelleen samoissa merkeissä. Päästä päätyyn ja hienoisella rakentelulla haetaan maalia. Puolentoista minuutin kohdilla PJ sai aikaiseksi melko hyvän pyörityksen, mutta veto jäi pakin jalkoihin, josta Viru pääsee vastahyökkäykseen. Kiekko kulmaan, sieltä heitto maalille, jossa oli kaksi Virun jätkää. Kiekko harmittavasti pelaajien edestä ja ottelu jatkuu samoissa merkeissä.
3. erän ensimmäisen puoliskon aikana PJ sai aikaiseksi melko monta hyvää vastaiskua, joista paras syntyi, kun Bonk heitti toiseen aaltoon tulleelle Miikalle, joka sai kiekon haltuunsa, mutta maalivahti oli jälleen nopeampi, ja 1-2 tilanne säilyy.
Kun alkoi ottelun viimeinen minuutti, PJ-puolustaja oli avaamassa kiekkoa oman sinisen tuntumassa, mutta stravis tuli tielle. stravis sai kaapattua kiekon haltuunsa ja pääsi läpiajoon. Viime kauden 2.divarin maalikuninkaalla, pistepörssin voittajalla ja runkosarjan parhaalla pelaajalla oli helppo työ siirtää kiekko maalin ja tehdä hieman kaulaa Pelijengiin. 17:06 1-3 stravis

Maalin jälkeen PJ sai lähes heti kiekon Virun päätyyn ja /pull -toiminto käyttöön. PJ sai aikaiseksi pari kohtalaista vetoa, muttei maalia. Summeri soi, ja ottelu päättyy.

Pelijengin torjunat 2, hallinta 46%
Viru Valgen torjunnat 5, hallinta 53%

Erässä oli paljon hyviä tilanteita, mutta maaleja ei yhtä enempää nähty. Pelijengi sai painostuksen Virun päätyyn ja se näkyi torjunnoissa. Tällä kertaa Pelijengin hyökkäyskalusto ei saanut aikaan maaleja, ja Virun pojat vie voiton.

Loppuveto

Ottelu oli kaikinpuolin viihdyttävää katseltavaa. Molemmat joukkueet saivat muutaman mehukkaan paikan aikaan, mutta yleisö ei saanut mahan täydeltä makiaa, että maaleja olisi enempi tullut.
Pelijengin pelissä näkyi joukkueen johtohahmon, Arton puuttuminen kentältä. Kentältä puuttui playmaker, ja näin siellä mm. Bonk, joka on tunnettu maalivainustaan, otti Arton roolia, ja pyrki luomaan maalipaikkoja.
Viru Valge osoitti että viime kaudelle kehittelemä 1-3 taktiikka toimii myös 1.divarissa. Tässäkin ottelussa on nostettava Enckesille hattua, joka tuli viime kaudelle hieman puskista, ainakin minulle. Tässä otteluss Enckes puolusti hyvin tarkasti, ja Pelijengi ei saanut aikaiseksi kuin yhden maalin.
Molempien joukkueiden puolustus oli melko tarkkaa tänään, ja mielestäni parempi joukkue voitti.

Enckes *** -Puolusti todella hyvin
Bonk ** -Pyrki ottamaan Arton roolia ja hoiti roolinsa kohtalaisesti
PWNAGEr * -Toimi Virun näkyvimpänä pelaajana, joka pyrki saamaan kiekkoa maalille, josta stravis voisi kiekon pistää reppuun.
Tuomari: -HaBa-
Lisätty: 24.01.2006 00:00