Torjunnat
Failed Ones: 2+3+7=12
Ajax Amsterdam: 4+5+2=11
--

Ensimmäinen erä oli tasaista kiekkoa, jossa ei hienouksia nähty. Failed Ones hallitsi hieman, ja oli lähellä tehdä maalin, mutta kiekkoa ei saatu sudittua tyhjään maaliin.

Toiseen erään kentälle tuli Madonna46, joka piristikin peliä. Hienon kuvion päätteeksi Shar latasi kiekon viivamiehen paikalta takakulmaan. Reilu minuutti myöhemmin Madonnan ja Beckhamin hienon kulmapelin päätteeksi Madonna löysi upealla syötöllä Turon maalilta, joka tinttasi kiekon tyhjiin.

Failed Ones ei onnistunut viimeisessäkään erässä rikottua kuparista. Muutaman hyvän pyörityksen he kuitenkin saivat aikaiseksi. Mani teki tilanteeksi jo 3-0, kun SirMazgun veto kimposi hänen lapaansa. 4-0 maali oli jälleen upea suoritus Ajaxilta. Hienon kuvion päätteeksi SirMazgu pääsi avaamaan maalitilinsä divarissa.
Tuomari: soopa
Lisätty: 14.11.2005 00:38