PoliZei 0+0=0
SDDLT 0+0=0
Vidual 0+0=0
Williams 0+0=0

Sunnuntai päivän riemuksi Playboys ja FHR kohtasivat toisensa. Ottelusta odotettiin tulevan Playboyssien maalijuhlaa, olihan FHR vielä ilman voittoa liigassa.

1. Erä:
4.17 1-0 EniX

Ottelu alkaa odotetusti Playboyssien hallinnalla. Ensi minuuteilla Playboyssien hyökkäykset ovat kuitenkin tehottomia. Etenkin Wrssilla on loistopaikka tehdä ottelun avausmaali, maalivahti pelastaa tilanteen viime hetkellä. FHR:n hyökkäykset ensimmäisessä erässä ovat harvassa ja Polizei on yksinäisenä kärkenä yrittämässä vastaiskuja. Kerran hän toki läpiajoon pääsee, siinä kuitenkaan onnistumatta. Lopulta PB tekee ottelun avausmaalin sekavasta tilanteesta, jossa kiekko pomppaa Wrssin ahterista suoraan EniXin lapaan ja hän tuikkaa kiekon tyhjiin. PB:n hallinnasta huolimatta torjunnat menevät 2-2.

2. Erä:
Maaliton.

Toisessa erässä FHR saa jo hieman hyökkäyksiäkin aikaiseksi ja tilanteissa on järkeäkin mukana. PB:n hykkäykset puolestaan ohjataan aina pois maalintekosektorilta ja peli menee heidän osaltaan nurkissa pyörimiseksi. Erän paras tilanne siunaantuu Bergeronille, jonka laukaus kuitenkin hieman ohi maalin. Peli oli selkeästi tasaisempaa ja torjunnat jälleen 2-2.

3. Erä:
Maaliton.

Ensimmäinen erä oli Playboyssien, toinen tasainen ja kolmannessa on FHR:n vuoro. Kerta kerran jälkeen he vyöryttävät hyökkäyksia kohti maalia, mutta PB:n maalivahdin sekä jörrin taidot riittävät estämään maalin teon. Erityisesti Polizei luo hyviä tilanteita.

PB:n voitto oli odotettu tulos, mutta peli oli ensimmäisen erän jälkeen tasainen, paremmalla tuurilla FHR:n kauden ensimmäinen voitto olisi ollut tosiasia. Tuuri ei kuitenkaan aina auta ja PB:n rutiini riitti voittoon.

*** jörri - Nollapeli puolustuksessa ja hoiti varmasti viimeisen erän tärkeät hetket.

** SDDLT - Piti PB:n hyökkääjät kurissa eikä antanut heille paikkoja maalintekoon.