Wrss 0+4=4

Tunnelma on katossa. Huikea liigapeli on alkamassa. Tulosveikkauksia heitetään pöytään.
Kaikki valmiina jännittämään huikeaa mittelöä FHR - Hc Playboys !

- I erä

2 Minuuttia melkein pelattu kun PB pelaa hienolla kuviolla ja JTurro syöttää Bergeronilla mutta suoraan päin maalivahtia. FHR lähtee vastahyökkäykseen mutta ilman tulosta. Sitten lähtee PBn hyökkäys. Wrssin ja JTurron hienoista passeista Bergeron viimeistelee Playboysseille 0-1 maalin. Peli jatkuu aika sekavasti PBn dominoidessa peliä. PB vyöryttää mutta ei saa tulosta ja FHR on hätää kärsimässä. Viimein FHR:n puolustus murretaan ja Wrssin hieno passi löytää Bergeronin ja 0-2 on tosiasia. Erää jäljellä minuutti ja alkaa FHR painostuksella. Vihko pääsee vetopaikkaan mutta veto uppoaa maalivahdin syliin. Mutta kohta taas alkaa Pbn painostus. Kiekko viedään alueelle ja JTurro löytää jälleen Bergeronin ja 0-3 lukemat ilmestyy taululle. Hattrick mään!. Erä on lopuillaan PB pääsee 3vs1 hyökkäykseen ja Wrssin syötöstä jörri viimeistelee 1 erän päätteksi tilanteeksi 0-4.

- II erä

Erä alkaa FHR:n hyökkäyksellä. Kiekkoa pidetään hyökkäysalueella mutta ei saada mikään aikaan ja PB ottaa kiekon ja rauhoittaa tilannetta. FHR on saanut selvästi enemmän pelistä kiinni ja on jo jotakin ideaakin. PB alkaa painostamaan ja Bergeron veivaa itsensä vetopaikkaan mutta ei pysty laukomaan maalia. PB painostaa ja FHR on selvästi nyt vastahyökkäyksien varassa. Peli alkaa tasoittua ja FHR pääsee aina enemmän ja enemmän pelin tempoon mukaan. Kummallakaan ei ole ollut vähään aikaan oikein mitään paikkaa. FHR:n hyökkäykset näyttävät toivottomilta kunnes PoliZein syötöstä Alfred murtaa PBn puolustusmuurin ja iskee taululle 1-4. FHR saa hyökkäyspäässä tilanteita mutta 10 sek ennen loppua paha menetys ja PB pääsee 3vs1 hyökkäykseen ja Enix viimeistelee JTurron ja Bergeronin passeista 1-5 lukemat .

- III erä

III erä alkaa. Nouseeko FHR Pb johtaessa 1-5 ?. PB rakentelee hienoa kuviota mutta tyrehtyy harhasyöttöön ja FHR pääsee vastaiskuun yrittämään maalia mutta tuloksetta. Peli on tasaista. Wrss puikkelehtii itsensä puolustusmuurin läpi mutta FHR:n maalivahti koppaa Wrssin laukauksen. FHR:n hyökkäykset pysähtyvät PBn tiukkaan puolustusmuuriin ja pojissa alkaa turhautuneisuus näkyä. Puolessavälissä viimeistä erää peli on sekavaa. Vuorotellen päästään hyökkäysalueelle mutta tuloksetta. Wrss vapauttaa EniXin pienoiseen läpiajoon mutta ei maalia. Vastaiskusta PoliZei pääsee samanlaiseen paikkaa tuloksetta. Sitten upea JTurron passi löytää Wrssin ja hän on läpi mutta ei saa maalia. PB painostaa mutta ei saa kiekkoa häkkiin. PB saa aloituksesta hienosti järjestettyä paikan Wrssille mutta ei vieläkään kiekko löydä verkon perukoille. PBn puolustus hölmöilee ja Vihko pääsee aivan maalineteen maalinteko paikkaan mutta ei saa sivallettua kiekkoa reppuun. Ei kauaa tästä kun Foden syöttö löytää PoliZein ja hän tuikkaa taululle 2-5 osuman. Peliä jäljellä 10 sekuntia ja PB lähtee viimeiseen hyökkäykseen ja pienoisen kuvion jälkeen Wrssin syötöstä EniX laittaa kiekon häkkiin ja viimeistelee taululle loppulukemat 2-6.