Lindros 0+0=0
MJ-jörri 1+1=2
Sleepink 0+1=1
Wrss 3+0=3

Perjantai-ilta huipentui Kiekkoliigan osalta trilleriin, jossa kohtasivat 5 ottelun voittoputkessa ollut Narrilauma sekä sarjan hieman ailahdellen aloittanut Hc Playboys. Katsojia paikalle oli saapunut parisenkymmentä.

1. Erä:

4.11 0-1 jörri (EniX)

Ottelun alku on molemmilta joukkueilta varovainen. Maalipaikkoja haetaan hieman vaikeillakin kuvioilla eikä tulosta synny. Joukkueet tukkivat alueensa ja hyökkäämään lähdetään hitaasti. Neljännen minuutin täyttyessä Playboyssilla on vahva pyöritys Narrien alueella ja EniX harhauttaa muutaman Narri-pelaajan, tarjoaa kiekon jörrille viivaan ja jörri virittää hirmuisen lämärin etunurkaan ohi hölmistyneen maalivahdin.
Erän lopussa PB selkeyttää hyökkäyksiään ja saavat kuvioitakin rakennettua, he kuitenkin puolustavat myös tarkasti ja 0-1 lukemissa siirrytään vetämään henkeä erätauolle.

2. Erä

3.06 0-2 Wrss (Ghosty)
4.41 0-3 Wrss (jörri, Ghosty)
4.53 0-4 Wrss
5.30 1-4 darby (Aki_Heino, Renberg)

Toiseen erään joukkueet saapuvat hyvällä asenteella ja kentällä nähdäänkin kiekkoviihdettä parhaimmillan. Playboysien syöttöpeli rupee rullaamaan ja loistavia oivalluksia nähdään kerta kerran jälkeen. Erän alussa EniX pääsee kokeilemaan Narrien maalin kestävyyttä lauottuaan kahdesti tolppaan. Myös Narreilla on oma paikkansa, kun darby pääsee puolittain läpiajoon,mutta laukoo maalivahtia päin. Tämän jälkeen alkaakin Wrss-show. Ensin Wrss karvaa loistavasti kiekon puolustajalta ja sijoittaa kiekon tarkasti tolpan kautta sisään. PB:n hyvä syöttöpeli jatkuu ja illan toisen täysosumansa Wrss laukoo jörrin vapauttavasta syötöstä maalin edestä. Tästä ei ehdi kulua kuin muutama sekunti ja Wrss iskee uransa 100. liigamaalinsa Narrien hölmöillessä puolustuksessa. 4-0 johdossa Playboyssien puolustuspeli hieman löystyy ja pienen pyörityksen jälkeen darby iskee Aki_Heinon laukoman pomppukiekon maalin perukoille. Erässä nähtiin molemmilta loistavia paikkoja ja hienoja maaleja.

3. Erä

1.49 2-4 Renberg (JaKurri)

Kolmanteen erään saavutaan PB:lle turvallisen tuntuisessa 1-4 johdossa. Narrien puolustajat ovat kolmannenkin erän alussa hädässä PB:n karvauksen kanssa, maaleja ei kuitenkaan synny. Narrien toiveita takaa-ajosta elättelee Renberg, joka laukoo viivalta tarkasti takanurkkaan. Hyvin narrit lopun painostaakin, mutta PB:n puolustus on jörrin ja Ghostyn johdolla erinoimaista. PB pääseekin painostuksen johdosta muutamiin vastaiskuihin, mutta eivät saa maaleja aikaiseksi. Lopussa Narrit hakevat kavennus- ja tasoitusmaalia ilman maalivahtia, tuloksena vain JaKurrin tolppalaukaus.

Ottelu oli kokonaisuudessaan Playboyssien hallintaa ja he onnistuivat loistavasti sekä puolustupelissään että karvauksessa.

*** EniX - Vaarallinen hyökkääjä, jonka harhautukset ja syötöt olivat läpi pelin arvaamattomia. Paikkoja oli maaleihinkin, mutta tuuria ei ollut mukana.

** jörri - Vahva puolustuspeli. Hoiti yhdessä Ghostyn kanssa muutamia vaarallisia Narri-hyökkäyksiä.

* Wrss - Puhdas hattutemppu toiseen erään ratkaisi ottelun. Onnea vielä 100. liigamaalista!

Torjunnat: Narrit: 15 PB: 11
Tuomari: Karpov
Lisätty: 05.11.2005 01:43