MutiM 2+0=2
Saarinen 0+1=1

1. erä

2:46 1-0 Tony (Wilzu)

Ensimmäisen puolen minuutin sisään on paukahtaa kahdesti, ensin Preda tuhlaa läpiajon ja heti perään Muti lämää tolppaan, 0-0. Habs tuhlaa reilut viisi hyvää maalintekoopaikkaa ja sitten yksin hyökkäys Darralle ja Tonyn onnenkantamoisella tilanne 1-0. Loppuerä on tuhlailun juhlaa. Tilanne voisin helposti olla 4-4:kin, mutta toiseen erään 1-0 tilanteesta.

2. erä

6:46 2-0 Puasonen (Juakko, Tony)
8:43 2-1 MutiM (Preda)

Darrat pyörittävät Habsit aivan kahville ja Puasonen viimeistelee helposti, 2-0. Lievers avaa Saarisen jälleen hyvään tekopaikkaan, mutta totutusti pleksit paikkuvat. Vihdoin Habs saa kavennuksen aikaan Mutin toimesta. Lisäosumia ei nähdä, vaan viimeiseen erään lähdetään Habsin takaa-ajoasemasta.

3. erä

13:07 2-2 Preda (Saarinen)
16:31 2-3 MutiM (Preda, B.Lievers)
17:57 3-3 Puasonen (P.Varis)

Habsin hienoisella onnella peli 2-2. Jälleen on paikkoja ja Muti räjäyttääkin hallin 2-3 johtomaalillaan puolitoista minuuttia ennen loppua. Kylmästi kolme sekuntia ennen loppua Darra tulee ja nöyryyttää Habs puolustuksen ja peli päättyy tasan 3-3.