Hockey PredatorsHockey Predators - TurtlesTurtles 3-2

Jawner 1+0=1 -1
Maukka 0+0=0 -1
Päle 1+1=2 -1

1.Erä

3.30 HP 3v2 hyökkäyksessä. HaBa pääsee ampumaan hyvältä paikalta, mutta hiukan ohi.

5.25 0-1 snipi (brandy) snipi pääsee ylälaidasta nousemaan keskelle, harhauttaa pakin ja lämärillä varma häkki.

saves: 4-1
poss: 38-61

Ensimmäinen erä mentiin EVX myllytyksessä yhtä hyvää HP hyökkäystä lukuunottamatta.

2.Erä

Heti erän alkusekunneilla snipi tarjoilee 2v1 tilanteessa brandylle paikan mutta molari venyy.

0.27 1-1 Overkill (-HaBa-,Pitkänen) Samoten EVX tilanteen jälkeen vastaiskuu ja sinarin jälkeen lähtenyt veto helponnäköisesti lurahtaa etunurkasta läpi

1.27 Jawner (brandy,snipi) snipi passaa brandylle keskelle, harhautus ja Jawner nappaa brandyn lavasta kiekon ja lämää tyhjiin.

saves: 6-3
poss: 36-63

Vieraiden hyvännäköistä painostusta kokoajan, HP:lla muutama hyvä vastahyökkäys, mutta hyvin puolustava vierasryhmä hoitaa nämä helpohkosti.

3.Erä

0.08 2-2 Overkill (ei syöttäjiä) HP heti alotuksesta hyökkäykseen, Haba ampuu, kiekko pomppii pakin kautta Overkillille joka neppaa blokkiviidakon keskeltä tyhjiin.

3.07 3-2 -HaBa- (Pitkänen,Overkill) Overkill rakentaa punaviivan tuntumasta 2v1 tilanteen Pitkäselle ja Haballe. Pitkänen passaa Haballe ja veto moken kautta takanurkkaan.

3.50 Overkill läpiajossa mutta rannari mokelle.

saves: 3-2
poss: 39-60

HP ottaa puolustusvoiton ja korjaa pisteet kotiareenalta.

*** -HaBa- - Voittomaali ja hyvää puolustuspelaamista. :o
** Overkill - 2maalia ja yksi maaliinjohtanut syöttö, muutenkin fiksua ylemmänhyökin peliä.
* HP:n alakerralle, joka toimi tosi hyvin.