1:05 1-0 M.Bartek (Arto, D-fence)
2:18 2-0 M.Bartek (Arto, D-fence)
4:39 2-1 Supa-Mar (Laza)
4:59 3-1 M.Bartek (Arto, Vlad)

Suurimmanosan katsojista vielä etsiessä paikkaansa katsomossa villisti käsiä vispaillen fence heittää pikkunätin Artolle, mutta maalivahti venyy pesäpallolyönnin tielle. Hetki edellisestä M.Bartek unohtuu vapaaksi ja laukaus takanurkkaan tuo tilanteeksi 1-0. Minuutti edellisestä, samainen trio (Bartek, Arto, D-fence) toistaa temppunsa ja tilanne on PJ:lle 2-0. 3-0 johto on lähellä, mutta Arton pusku ei onnistu Bartekin keskityksestä vaan kiekko tippuu maalivahdin nokan eteen. Tytöt heräilevät peliin mukaan Supa-Marin 2-1 kavennuksella, mutta tätä seuraa PJ:lle tuttu nopea kuittaus. Toiseen erään 3-1 tilanteesta.

7:45 4-1 zorero (M.Bartek, Vlad)
10:08 5-1 M.Bartek (zorero)

Supan illan toinen on lähellä heti erän alkajaisiksi, mutta maalivahti hoitelee tämän. Tästä jälleen kerran nopea PJ vastahyökkäys jonka viimeistelee zorero, 4-1. TT puolustuksen emämunaus ja zorerolle kiekko joka liukuu Bartekin kanssa onetimeriin josta varma maali. TT painosti, PJ iski.

17:27 Arto (D-fence, zorero)

zorero on lisätä PJ johtoa muutamaankin otteeseen alkuerässä, mutta kiekko ei aivan lyödä tietään TT -verkkoon. Erän kuluessa Pelijengillä muutama paikka, mutta vasta viimeisellä minuutilla tärähtää kun Arto-D-fence-zorero kolmikko pääsee 3vs1 -hyökkäykseen ja pelaavat pakin ulapalle. Maalivahtien torjunnat puhuvat omaa kieltään.

PJ saves 2+4+2=8
TT saves 12+5+8=25

***M.Bartek - Ratkaisi pelin neljällä maalillaan, vaikka useampaankin olisi ollut mahdollisuus
**D-fence - Tuki hyökkäyksiä vahvasti ja hoiti omanpään mallikkaasti Vladin säestäessä taustalla