D-fence 0+0=0
M.Bartek 1+0=1
zorero 1+2=3

3:51 1-0 Rolsku (Laza)

Alkuminuutit ei tarjoa muuta nähtävää, kuin muutaman epätoivoinen kaukolaukauksen. Neljän minuutin kohdalla viisipäinen yleisö räjähtää, Lazan kneppi maalin eteen Rolskulle tuottaa tulosta, 1-0. Erä tiivistettynä, PJ hallitsee ja pitää kiekkoa, TT rankaisee.

TT: Saves 1, 39%
PJ: Saves 5, 60%

7:00 2-0 Laza (Supa-mar)
9:42 2-1 zorero (Arto)
11:21 2-2 Bonk (Arto, zorero)
11:42 3-2 Rolsku (Supa-mar, Laza)

Toinen erä alkaa kovalla Tyttöjen painostuksella. Minuutti pelattu ja Laza siirtää johdon kahteen nollaan. Erän puolivälissä nähdään seuraava vaarallinen tilanne, mutta onetimerissä PJ maalivahti venyy loistavaan syötönkatkoon. Arto ja zorero pitävät kiekkoa hyökkäyspäädyssä, Arto kiepauttaa keskelle zorerolle joka vetää puolityhjään maaliin helpohkosti Bonkin tehdessä maskia. zorero avaa pitkän Bonkille, Bonk läpi. Laukauksen suuntautuessa roppakaupalla ohi kiekko haetaan maalin takaa ja rusennetaan maaliin väkisin. Suoraan tästä, Rolsku käy kylmänviileästi tuikkaamassa taas johdon TT:lle.

TT: Saves 3, 53%
PJ: Saves 3, 46%

12:36 3-3 M.Bartek (Arto, zorero)
15:51 4-3 Rolsku (Thimo)
17:28 5-3 Supa-mar (Thimo, Rolsku)

Erän alussa tapahtuu, Bartek nousee väkevästi keskelle ja laittaa kiekon tulisesti nakanurkkaan, 3-3. Bartekille avautuu jälleen vaarallinen paikka erän keskellä, mutta maalivahti hoitelee kudin täpärästi. Syötöllä ehkä tilanne olisi ollut toinen. Muutama sekunti äskeisestä härdellistä seuranneesta katkosta on Bartekilla on jälleen avopaikka, tällä kertaa onetimer ei uppoa heppoisen laukauksen takia. Tästä suovaantuneena jälleen Rolsku käy tekemässä pahojaan, 2minuuttia ennen loppua, 4-3. Minuutti jäljellä, PJ:n maali tyhjänä. Thimo katkaisee ja antaa avauksen Supa-marille läpiajoon, 5-3. Viimeinen erä oli Pelijengin armotonta painostusta, mutta TT hoisi homman.

TT: Saves 6, 36%
PJ: Saves 1, 63%

*** Rolsku - Ratkaisi kylmäpäisillä nousuillaan ratkaisevat hetket TT:n eduksi. 3+1