GHETTO BIRDSGHETTO BIRDS - BallitoBallito 2-4

LoiB 3+1=4 +2
Nikkeli 0+3=3 +2
Tatu76 1+1=2 +2

Ollaan kauden 2/11 pelien loppusuoralla. Kädet hikoaa ja jokaisen pisteen merkitys on tärkeä kullekin joukkueelle. Virheiden merkitys suurenee ja onnistumisille huudetaan, ketkä ovat tämän kauden onnistujia?
GHETTO BIRDS, tuo yhtenäinen ja hienoa kiekkoa pelaava joukkue(sarjanelonen), lähtee hakemaan varmasti täyttä pistepottia 11. sarjassa majailevalta laskusuhdanteessa olevalta Ballitolta.
Ballito ei ole saanut peliään toimimaan 2.Divarissakaan, pieleen menneen 1.Divarikauden jälkeen, toisin kuin GHETTO BIRDS, joka on jatkanut hyviä otteita 3.Divarinousun jälkeen.
Pelillä on siis panosta molemmille joukkueille, eikä tuumaakaan anneta periksi!
Oma veikkaus: 4-2

1.ERÄ

2:45 Tatu76:lle pelataan hyvin laukaisupaikka, mutta veto ei lähde tarpeeksi ajoissa.

3:48 Klaua nousee Granlundmaisilla veivauksilla maalin eteen, mutta harmiksi GHETOILLE, myös viimeistely on kiekkolupauksen tasoa!

5:21 murr jätetään yksin Ballitolaisia vastaan 2v1 -hyökkäykseen, hyvä syöttö mutta Nikkelin kova kuti kolahtaa tolppaan.

5:25 Vastahyökkäyksestä Insomnium pääsee avoimeen vetopaikkaan, mutta ei maalia.

GHETTO saves 2 poss 40%
Ballito saves 2 poss 59%

Varsinkin ensimmäisen erän alku näytti ylälehtereille Balliton kovalta painostukselta - kiekko pyöri painostavasti Lintujen alueella.
Erän edetessä myös GHETOT saivat syötöt osumaan kohdilleen, ja maalipaikkoja syntyi aikalailla samaan tahtiin, vaikka omasta mielestä Ballito oli lähempänä tärkeää avausosumaa.
Suhteellisen avointa peliä siis - ei kun verkot tötterölle!

2.ERÄ

1:18 LoiB laukoo tulisesti alab-pisteeltä, tuloksetta.

1:50 0-1 Tatu76 (LoiB, Nikkeli)
Lintujen löysä puolustus kostautuu, kun LoiB löytää helposti Tatu67:n maalinkulmalta -> onetimermaali.

4:29 Insomnium löytää hienosti ste1nin toisesta aallosta, mutta upea torjunta Ballitomolarilta pitää tilanteen 0-1:ssä.

5:02 Painostus pysyy Ballitoalueella, Insomnium laukoo, mutta maalivahti on päättänyt pitää nollat!

5:41 Tulinen kuti Linnuilta tolppaan

5:44 0-2 LoiB (ei syöttäjiä)
Näin voi tilanne muuttua! Ankaran painostuksen jälkeen LoiB murtautuu hyökkäysalueelle ja laukoo alab-pisteeltä joukkueensa 0-2 johtoon!

GHETTO saves 2 poss 52%
Ballito saves 6 poss 47%

Ballito piti ensimmäisen puoliskon toisesta erästä viivan kiinni melkeinpä täydellisesti, eikä vihulainen päässyt kunnolla hyökkäysalueelle, saati maalipaikoille.
Sitten muurit sortuivat ja GHETTO BIRDS sai hyvän rummakan aikaiseksi loppuerään, mutta maalia ei saatu tehtyä, kiitos molarin ja tiukan Ballitopuolustuksen.
Vastahyökkäysmaalilla Ballito on tiukasti kiinni täysissä pisteissä.

3.ERÄ

2:06 1-2 Insomnium (ste1n, Klaua)
Rapsan vääntäjältäkin pääsee suosionosoitus, kun Insomnium rynnii härän lailla maalin taakse, jatkaa eteenpäin ja laukoo maalinkulmalta takatolpan kautta verkkoon!

2:15 1-3 LoiB (Nikkeli, Tatu76)
Jälleen LoiB syventää Ghettojen ahdinkoa laukomalla upean tarkan laukauksen aivan tolpan juureen, suhteellisen kaukaakin!

3:00 1-4 LoiB (Nikkeli)
Huikean upea lätty Nikkeliltä LoiB:lle, jolla helppo työ laittaa kiekko tyhjään verkkoon.

3:21 2-4 Insomnium
Insomnium rynnii jälleen vetopaikalle, ja Klauan hienon maskin ansioista veto viuhuu tyhjään maaliin!

3:58 LoiB:lla puolittainen läpiajo, muttei maalia.

4:26 GHETTO sulkee ja hakee kavennusta kuumeisesti.

4:57 Insomniumille tarjotaan vapaa paikka, mutta huikea torjunta maalivahdilta pelastaa Ballitot.

GHETTO saves 5 poss 44%
Ballito saves 7 poss 55%

Viimeinen erä oli Lintujen painostusta, mutta Balliton puolustus oli ihailtavan tarkkaa tässä pelissä, ja GHETTOJEN yritykset kilpistyivät kovalla prosentilla joko molariin, tai puolustukseen.
Selvästi parempi viimeistely, ja hyvä 2.erä toi Ballitolle tärkeät kaksi pistettä, unohtamatta jo mainittua hyvää puolustusta - GHETOILLE tämä varmasti oli pettymys, sillä tappioputki jatkuu pahaenteisesti.